Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Helgaker Gård

Irsk Helaften med The Northern Followers

Organizer Helgaker Gård
Venue Helgaker Gård
Date 28. October 2023
Open from 19:00

Helgaker Gård inviterer til Irsk helaften med The Northern Followers

De seks musikerne fra Kolbotn, Ski og Oslo har med seg et stort knippe låter fra det irske skattkammeret, fra artister som Dubliners, Waterboys, The Pogues, Van Morrison og flere. Dette er et band som leverer store musikkopplevelser, de koser seg på scena, og vi lover at det smitter over på publikum.

Det vil bli servert burgertallerken fra gårdens kjøttfe av Angus med sin nesten irske opprinnelse, og gårdens egenproduserte økologiske beter og Nansen poteter.

Eventuelt et vegetarmåltid (må forhåndsbestilles)

Vi holder baren åpen hvor også irske drikkevarer kan kjøpes.

Hjertelig velkommen!

Helgaker Gård inviterer til Irsk helaften med The Northern Followers

De seks musikerne fra Kolbotn, Ski og Oslo har med seg et stort knippe låter fra det irske skattkammeret, fra artister som Dubliners, Waterboys, The Pogues, Van Morrison og flere. Dette er et...

Irsk Helaften m/mat
Helgaker Gård inviterer til Irsk helaften med The Northern Followers De seks musikerne fra Kolbotn, Ski og Oslo har med seg et stort knippe låter fra det irske skattkammeret, fra artister som Dubliners, Waterboys, The Pogues, Van Morrison og flere. Dette er et band som leverer store musikkopplevelser, de koser seg på scena, og vi lover at det smitter over på publikum. Det vil bli servert burgertallerken fra gårdens kjøttfe av Angus med sin nesten irske opprinnelse, og gårdens egenproduserte økologiske beter, urter og Nansen poteter. Eventuelt et vegetarmåltid (må forhåndsbestilles) Vi holder baren åpen hvor også irske drikkevarer kan kjøpes. Hjertelig velkommen!
See more
SOLD OUT
650,00 NOK
Irsk Aften u/mat
Helgaker Gård inviterer til Irsk aften med The Northern Followers De seks musikerne fra Kolbotn, Ski og Oslo har med seg et stort knippe låter fra det irske skattkammeret, fra artister som Dubliners, Waterboys, The Pogues, Van Morrison og flere. Dette er et band som leverer store musikkopplevelser, de koser seg på scena, og vi lover at det smitter over på publikum.
See more
SOLD OUT
335,00 NOK