Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Rune Rudberg på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 22. December 2023
Open from 21:00 to 03:00
Show starts 21:45
Age limit 20

Vi avslutter mer eller mindre julebordsesongen sammen med Rune Rudberg 22. desember og håper så mange som mulig har lyst til å være med på det!

Dette blir en artig kveld på Onkel Thor og vi får i tillegg besøk av Tom Erik Løvrak som har laget bra liv hos oss tidligere. Musikkprogrammet for kvelden ser slik ut:

KL. 21:45 - 23:00: Tom Erik Løvrak
KL. 23:00 - 01:00: Rune Rudberg
KL. 01:00 - 02:30: Tom Erik Løvrak

Vi har en felles servering av tre-retters middag denne kvelden og menyen er som følger:
Forrett: Kremet jordskokksuppe
Hovedrett: Langtidsstekt indrefilet av okse
Dessert: Sitrusmousse med friske bær

Vi åpner dørene kl. 17:00 denne dagen og serverer første rett kl. 18:15. Dersom du ønsker å bestille plass til denne serveringen, så ber vi deg om å ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook. Prisen per person vil være 625,- kroner og inkluderer kaffe eller te til desserten. Dørene åpner for de som ikke har bestilt plass til bespisning kl. 21:00. Billetter til livemusikken kjøpes via tikkio.com (må forhåndskjøpes for de som skal spise) eller i døra ved tilgjengelighet.

Etter det store gjennombruddet med "Ut mot havet" i 1988 og nærmere 200000 solgte solgte plater, var Rune det store popidolet i Norge. Og med oppfølgingsalbumet "Vinger over Europa" fortsatte suksessen. Det var først med det vanskelige tredjealbumet "Lysene fra land" at pop-idol-perioden var over, og en normalisert hverdag var begynt. Rune skiftet da gir fullstendig og ble fulltidsmedlem i dansebandet Scandinavia, der han var med i tre perioder.

Rune har alltid vært en stor fan av countrymusikk, , og fra han ga ut albumet "Tidevannsbølger" i 1995 har countryen stått i høysetet. Med albumet "Tro" i 2013 var han tilbake på førsteplass på VG lista og siden den gang har Rune Rudberg band hatt stor suksess som et av Norges beste liveband. Han har vært med i Melodi Grand Prix sju ganger, senest med "Alt det der" og Landeveiens Helter – som er et band han har på si sammen med Staysman, Dag Ingebrigtsen og Lars Erik Blokhus. Dette ble en hit for Rune og er blant sangene som høster allsang på konsertene sammen med låter som "1001,1002,1003" , "Nå er det fredan igjen", "This is my life", "20 i hue" og nå senest "Skur 55" fra det nyeste albumet som heter "Labyrint" og mange flere!

Hittil har det blitt 23 album og en mengde singler og samleplater som til sammen har solgt over en million plater og som streames med 250-300000 streams hver måned.

Vi avslutter mer eller mindre julebordsesongen sammen med Rune Rudberg 22. desember og håper så mange som mulig har lyst til å være med på det!

Dette blir en artig kveld på Onkel Thor og vi får i tillegg besøk av Tom Erik Løvrak som har laget bra liv hos...

Ordinær billett
315,00 NOK