Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FUGL FØNIX ETNE AS

LØR 16 DES - KONSERT SANDY MASHEENERY

Organizer FUGL FØNIX ETNE AS
Venue Fugl Fønix Hotel
Torget 1, 5590 Etne, Norge
Date 16. December 2023
Open from 22:00 to 02:00

Sandy Masheenery er eit spenstig lokalt liveband som hentar ut sine favorittar frå 1990-talet og fram til nyare tid. Dette gjeld mange kjente og kjære klassikarar, gullkorn som bandet ikkje vil at folk skal la gå i gløymeboka, men også heilt ferske hitar frå inn og utland.

Felles for materialet er at det garantert får kroppen til å bevege seg. Bruno Mars, Amy Winehouse, Big Bang og Foo Fighters er berre nokre få av artistane som bandet har plukka låtar frå.

Maria Kollstrøm Johnsen - vokal.
Jan Terje Rafdal - saksofon og gitar.
Harald Høyland - gitar
Peter Øren på bass
Audun Stene - trommer, vokal

Sandy Masheenery er eit spenstig lokalt liveband som hentar ut sine favorittar frå 1990-talet og fram til nyare tid. Dette gjeld mange kjente og kjære klassikarar, gullkorn som bandet ikkje vil at folk skal la gå i gløymeboka, men også heilt ferske hitar frå inn og utland....

Ordinær billett
Sandy Masheenery er eit spenstig lokalt liveband som hentar ut sine favorittar frå 1990-talet og fram til nyare tid. Dette gjeld mange kjente og kjære klassikarar, og i tillegg nokre gullkorn som bandet ikkje vil at folk skal la gå i gløymeboka. Felles for materialet er at det garantert får fart på dansemuskelen. Bruno Mars, Amy Winehouse, Big Bang og Foo Fighters er berre nokre få av artistane som bandet har plukka låtar frå. Først og fremst finn me Maria Kollstrøm Johnsen på vokal. Bak seg har ho Harald Høyland på gitar, Audun Stene på trommer, Peter Øren på bass, og Jan Terje Rafdal på Saksofon og gitar. Thibo varmer opp med nokre eigenproduserte låtar i forkant!
See more
264,00 NOK