Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DUST OF DAYLIGHT LIVE

Anders Dahlberg & The Rusty Gold

https://www.musikkbloggen.no
Organizer DUST OF DAYLIGHT LIVE
Venue Hemsen Bar, Ranten Hotell - Nesbyen
Date 13. October 2023
Doors close 23:00

Anders Dahlberg har gitt ut to kritikerroste album, og er omtalt som en av landets mest spennende artister og låtskrivere.

Sammen med backingbandet The Rusty Gold var de Hønefoss sitt innslag på NRKs "Sommertoget", og denne kvelden tar de med seg sin Americana og Heartland-rock til Ranten Hotell, og innpå Hemsen Pub.

Dahlbergs første plate "Dancing With Stars" ble produsert av Knut Hem (Øystein Sunde, Meget i Sløyd, Henning Kvitnes, Hellbillies, DiDerre osv), og fikk mye oppmerksomhet. Oppfølgeren "Street Serenade" ble rost opp i skyene av norske kritikere, av flere kåret til et av årets aller beste album og hele platen ble spilt på "Greetings from Nashville" på radiostasjonen WXNA i Nashville.

Sommeren 2020 tilbrakte Dahlberg på veien, i et Norge som fikk noen ukers "fri" fra Corona-nedstenging dro turnéen "The Toyota Corona Tour" innom nesten 20 utsolgte spillesteder.

Backingbandet The Rusty Gold omtales som hans eget E-Street Band, og Crazy Horse - og sørger for at dette blir en dønn solid musikalsk opplevelse.

Liker du artister som Bruce Springsteen, Tom Petty, Ryan Adams og John Mellencamp, så er Anders Dahlberg noe for deg!

Konsertstart 19:30

Anders Dahlberg har gitt ut to kritikerroste album, og er omtalt som en av landets mest spennende artister og låtskrivere.

Sammen med backingbandet The Rusty Gold var de Hønefoss sitt innslag på NRKs "Sommertoget", og denne kvelden tar de med seg sin Americana...

Anders Dahberg & The Rusty Gold - Hemsen Bar
Anders Dahlberg & The Rusty Gold Live på Hemsen Bar, Ranten Hotell- Nesbyen. Konsertstart: 19:30!
See more
-
0
+
250,00 NOK