Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Tape Trash Slippkonsert // Vaterland // Supp: Probleman

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 21. October 2023
Open from 20:00 to 23:59

Tape Trash Slippkonsert
Vaterland
Special Guests: Probleman
Lørdag 21. Oktober
20:00 // 225.- // 20år
-----------------------
-----------------------

TAPE TRASH er det nye prosjektet til Anders Magnor Killerud (Ludvig Moon, Kyss På Halsen, Team Me) og Kristofer Mathias Staxrud (Spielbergs, Hilma Nikolaisen, Ludvig Moon). I TAPE TRASH henter de inspirasjon fra musikken de hørte på da de først plukket opp instrumentene sine som ivrige tenåringer.

Bandet beskriver selv musikken sin som rock for de som liker pop, og pop for de som liker rock. De hengir seg selv til en musikalsk more-is-more mentalitet der alt er lov. Hardtslående trommer og en vegg av gitarer møter myke, svevende vokalharmonier og søte popmelodier i en salig blanding av indierock, punk, emo, drømmepop og shoegaze. Tekstmessig befinner låtene seg i en hårfin balansegang mellom ekstase og panikkangst.

På Vaterland skal utgivelsen av bandets debut-album «TAPE TRASH 4-EVER» feires. Albumet
inneholder blant annet singlene «NOT GOING HOME», «OLD HIGHS» og «TT 4-EVER» som alle ble listet på både på P3 og P13 og fikk gode anmeldelser. Bandet ble også stemt frem til en andre plass på musikknyheter.no sin liste over nye norske artister bransjen har mest tro på i 2023.

-------------------

Trondheimsbaserte Probleman har på kort tid blitt lagt merke til for sine fengende låter fremført på helgelandsdialekt til lyden amerikansk midwest-emo.

Bandets debut EP fra 2022 ble raskt en favoritt hos NRK Urørt og omtalt med lovord på P3s «best akkurat nå». Samme år debuterte de som supportband for Spielbergs, og har siden spilt på blant annet bransjefestivalen Trondheim Calling. I 2023 slapp de første låt fra sitt kommende debutalbum. "Byen her"; en nostalgisk utflytterlåt i samarbeid med popartisten Kapteinen. Låta førte førte til enda en listeplass på P3, og innpass på større spillelister på Spotify og Tidal. Høsten 2023 er de aktuelle med debutalbumet "Kor har eg vørre i heile mett liv".

Tape Trash Slippkonsert
Vaterland
Special Guests: Probleman
Lørdag 21. Oktober
20:00 // 225.- // 20år
-----------------------
-----------------------

TAPE TRASH er det nye prosjektet til Anders Magnor Killerud (Ludvig...

Tape Trash Slippkonsert // Vaterland // Supp: Probleman
Tape Trash Slippkonsert Vaterland Lørdag 21. Oktober 20:00 // 225.- // 20år ----------------------- -----------------------
See more
-
0
+
225,00 NOK