Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MUNKEBUSINESS ARRANGØR FORENING

Tove Bøygaard band

Organizer MUNKEBUSINESS ARRANGØR FORENING
Venue Munken bar og scene
Munkegaten 4, Arendal, Norway
Date 27. October 2023
Open from 20:00 to 23:30

Tove Bøygard, en av landets mest kritikerroste artister, slipper sitt femte soloalbum 15.9.23. Platen har fått tittelen "Kaldt Vatn", og med det er hennes kvadrologi om elementene fullendt: "Blåe Drag" (2017), "Jord" (2019) og Eld (2021). Samtlige tidligere album har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse. Aftenposten kastet terningkast seks for "Jord" og konstaterte at Tove Bøygard er «en formidabel artist, tekstforfatter og låtskriver». Dagsavisen kvitterte med: «Kunne vært Springsteen på sitt beste og mest klartenkte». Og Dagbladet beskrev henne som: «En god miks av Emmylou Harris, Lucinda Williams og Patti Smith».
"Kaldt Vatn" er spilt inn med Toves faste band. De er med rette blitt kalt for verdens beste band, og består av Freddy Holm (strenger, har også produsert plata), Jørun Bøgeberg (bass) og Eivind Kløverød (trommer).

Tove Bøygard, en av landets mest kritikerroste artister, slipper sitt femte soloalbum 15.9.23. Platen har fått tittelen "Kaldt Vatn", og med det er hennes kvadrologi om elementene fullendt: "Blåe Drag" (2017), "Jord" (2019) og Eld (2021). Samtlige tidligere album har høstet...

Billett
-
0
+
270,00 NOK