Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MUNKEBUSINESS ARRANGØR FORENING

Ask Carol

Organizer MUNKEBUSINESS ARRANGØR FORENING
Venue Munken bar og scene
Munkegaten 4, Arendal, Norway
Date 10. November 2023
Open from 20:00 to 23:30

Duoen Ask Carol har holdt det gående siden 2016, og består av Ask Thorsønn Borgen fra Trondheim og Karoline Strømshoved fra Tynset. De beskriver musikken sin som «nordic grungy indie-rock-alt-pop» som kan sende tankene i retning band og artister som The Kills, Jack White, Yeahs Yeah Yeahs, og til og med mer poppa artister som Twenty One Pilots, The XX og Lana Del Rey.
Med to gitarer, trommer og fuzz-synth, er Ask Carol et band som mestrer multitaskingens kunst. De to har gitt ut rikelig med musikk siden oppstarten og spilt mye rundt om i verden siden oppstarten, blant annet i Sør-Korea, Japan, USA, og Filippinene.
De har gjestet den prestisjetunge festivalen SXSW to ganger og to år på rad har Ask Carol fått innpass på den gigantiske South By Southwest-festivalen i Austin, Texas. De har spilt support for amerikanske The Brian Jonestown Massacre, en ep og flere singler er sluppet siden 2017, og nå kan de også slenge et sjølprodusert debutalbum på bordet.

Duoen Ask Carol har holdt det gående siden 2016, og består av Ask Thorsønn Borgen fra Trondheim og Karoline Strømshoved fra Tynset. De beskriver musikken sin som «nordic grungy indie-rock-alt-pop» som kan sende tankene i retning band og artister som The Kills, Jack White,...

Billett
-
0
+
270,00 NOK