Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURLOGEN

Jamaskøy 2 - Lyden av øyen

https://www.facebook.com/kulturlogen
Organizer KULTURLOGEN
Venue Fargeriet, Strusshamn
Fargeriet, Strusshamn
Date 21. October 2023
Open from 17:00 to 01:00
Show starts 18:00
Age limit 18

“Jamaskøy2 - Lyden av øyen” er en minifestival. Vårt mål er å vise frem hvor mye god musikk, og hvor mange dyktige musikere, det finnes på Askøy! Vi ønsker å gi lokale artister en profesjonell scene og mulighet til å vise seg frem! Samtidig vil vi gi askøyværingene en musikalsk opplevelse så vel som en sosial møteplass. Det blir en musikalsk helaften med lokale artister i ulike sjangere!

Kveldens artister er:

Blue Starling
Nydelige vokalharmonier over lekent gitarspill. Vi beveger oss inn i americana/folk med en Askøyvri når the wonder women of Blue Starling inntar scenen på Fargeriet - disse må oppleves live!

Isle of Ash
Isle of Ash er et relativt nyetablert band, bestående av fem voksne menn i sin beste alder, alle bosatt og oppvokst på Askøy. Stilmessig er Isle of Ash vanskelig å sette i bås, men mange vil nok finne innslag av melankolsk rock, pop og indie i løpet av en konsert.

Paul Bernard
Paul Bernard er en selvstendig artist, produsent og låtskriver fra Askøy. Han skriver låter på norsk og har med tiden endt opp med et eklektisk signatursound som gjerne beveger seg på kryss av flere sjangre. Her vil du bli servert rap, hardtslående trommer, tøffe riff, melankoli, pompøse partier og gode tekster i en salig blanding!

Silver End
Etter 12 år, tre studioalbum med nærmere 40 millioner avspillinger totalt, og konserter over hele landet, så har endelig tiden kommet for Silver End å gå på scenen i hjemlige trakter. Silver End må være det mest kjente ukjente bandet Askøy har å by på - på tide å få med seg disse legendene når de fremføre sine største hits innenfor moderne hard rock på Fargeriet denne kvelden!

The Danny Cannon Show
The Danny Cannon Show strikes again! Bandet slentrer tilbake til Fargeriet for en ny runde med rock ‘n’ roll. Den typen roll som rokker i foten vet du, den gode typen. Med seg i tote-bagen har Danny et aldri så lite knippe av nye låter, enda nyere enn forrige gang. Bandet ivrer etter å presentere godbitene for dine rockehungrige øreganger!

“Jamaskøy2 - Lyden av øyen” er en minifestival. Vårt mål er å vise frem hvor mye god musikk, og hvor mange dyktige musikere, det finnes på Askøy! Vi ønsker å gi lokale artister en profesjonell scene og mulighet til å vise seg frem! Samtidig vil vi gi...

Last call (for kjøp siste dag)
Jamaskøy 2 - Lyden av øyen Lørdag 21. oktober
-
0
+
300,00 NOK
Ordinær billett (for kjøp før 21. oktober)
Jamaskøy 2 - Lyden av øyen Lørdag 21. oktober
-
0
+
250,00 NOK