Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
OSLO VEGETARFESTIVAL AS

Oslo Vegetarfestivals julemarked 2023

http://www.julefestivalen.no
Organizer OSLO VEGETARFESTIVAL AS
Venue DOGA, Hausmannsgate 16, O183 Oslo
Date 9 - 10. December 2023
Open from 11:00 to 18:00

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!

Oslo Vegetarfestivals julemarked arrangeres 9. og 10. desember på DOGA i Hausmannsgate 16 i Oslo. Inkludert i billetten får du inngang til markedet, du kan delta på kokkekurs, foredrag, aktiviteter for barna og mer.

Markedet er åpent begge dager kl. 11:00 - 18:00.

Er du en av de 100 første besøkende på lørdag eller søndag, med forhåndskjøpt billett, får du en goodie-bag med produkter og vareprøver helt gratis.

Barn under 5 år er gratis, og barnebillett gjelder for 5-15 år.

Vi sees!

Spørsmål? Mail oss på kontakt@oslovegetarfestival.no

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!

Oslo Vegetarfestivals julemarked arrangeres 9. og 10. desember på DOGA i...

Gullbillett (begrenset antall)
For deg som vil være VIP-gjest og støtte Oslo Vegetarfestival litt ekstra. I gullbilletten får du inngang på Oslo Vegetarfestivals julemarked hele helgen (tilsvarende helgepass) og du er garantert en goodibag med produkter og vareprøver (den samme som de 100 første som kommer får, men du trenger ikke være på festivalen i det den åpner - goodiebagen din får du utlevert i infoboden inne på julemarkedet).
See more
-
0
+
500,00 NOK
Helgepass voksen earlybird
Kjøp helgepass for å kunne kose deg på Oslo Vegetarfestivals julemarked hele helgen, og sikre at du får med deg spennende kokkekurs og foredrag både lørdag og søndag, får spist på alle bodene du har lyst til å spise på og at du får maksimalt ut av markedet. NB. Det er begrenset antall early bird-billetter. Festivalbåndet du får i inngangen gjelder for begge dager. Båndet må sitte på armen hele helgen, og brukes som inngangsbillett på søndagen. Kjøper du billetten nå får du den til billigere pris enn hvis du kjøper den nærmere festivalen. NB. Dersom du er én av de 100 første besøkende med forhåndskjøpt billett på festivalen på lørdag eller søndag får du goodie-bag i inngangen.
See more
-
0
+
200,00 NOK
Helgepass student/honnør/elev earlybird
Kjøp helgepass for å kunne kose deg på Oslo Vegetarfestivals julemarked hele helgen, og sikre at du får med deg spennende kokkekurs og foredrag både lørdag og søndag, får spist på alle bodene du har lyst til å spise på og at du får maksimalt ut av markedet. NB. Det er begrenset antall early bird-billetter. Festivalbåndet du får i inngangen gjelder for begge dager. Båndet må sitte på armen hele helgen, og brukes som inngangsbillett på søndagen. Husk å ha med student/elev-bevis. Kjøper du billetten nå får du den til billigere pris enn hvis du kjøper den nærmere festivalen. Velkommen :) NB. Dersom du er én av de 100 første besøkende med forhåndskjøpt billett på julemarkedet på lørdag eller søndag får du goodie-bag i inngangen.
See more
-
0
+
160,00 NOK
Helgepass barn
Barnebillett gjelder fra 5 - 15 år. Barn under 5 år er gratis. Festivalbåndet du får i inngangen gjelder for begge dager. Båndet må sitte på armen hele helgen, og brukes som inngangsbillett på søndagen.
See more
-
0
+
60,00 NOK
Dagspass voksen earlybird
Dagspass til Oslo Vegetarfestivals julemarked. Det lønner seg å kjøpe billetten allerede nå, da den er billigere siden du er tidlig ute. Velkommen :) NB. Dersom du er én av de 100 første besøkende med forhåndskjøpt billett på festivalen får du goodie-bag når du blir skannet inn i inngangen.
See more
-
0
+
150,00 NOK
Dagspass student/honnør/elev earlybird
Dagspass til Oslo Vegetarfestivals julemarked 2023. Det lønner seg å kjøpe billetten allerede nå, både fordi det er en begrenset antall billetter tilgjengelig generelt, og et begrenset antall earlybird-billetter, som gjør at du også får billetten billigere fordi du er tidlig ute. Velkommen :) NB. Dersom du er én av de 100 første besøkende med forhåndskjøpt billett på julemarkedet på lørdag eller søndag får du goodie-bag i inngangen når du blir skannet inn.
See more
-
0
+
120,00 NOK
Dagspass barn
Barnebillett gjelder fra 5 - 15 år. Barn under 5 år er gratis. Velkommen!
See more
-
0
+
50,00 NOK