Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Fatal Fractures / We Are Thunders / Skitz Band på Månen

http://www.maanefestivalen.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Månen Kulturhus & Scene
Date 30. December 2023
Open from 20:00
Age limit 18

FATAL FRACTURES

Fatal Fractures er et punkband fra Fredrikstad, som hadde sin oppstart under hjertet av pandemien i 2020. De spiller energisk punk, blandet med hardcore sound og heavy metal riff. Musikken er sterkt inspirert av Gallows, Turnstile og Cancer Bats. Disse inspirasjonskildene kommer klart fram i bandets intense live opptreden. Nå er de klare for å bringe denne hardcore eksplosjonen til Kulturhuset, med en setlist stappet med nye låter og et liveshow som kommer til å løfte taket. Get ready!

WE ARE THUNDERS

We Are Thunders er et band fra Fredrikstad som spiller rock. Riff og refreng er i fokus når disse gutta entrer scenen og de vil trollbinde deg med flyvende gitarer, buldrende basser og en trommeslager som kun har ett tempo: fort som faen!

SKITZ BANDDette er partybandet Skitz Band fra Halden / Fredrikstad som spiller egne låter! Bandet består av 4 gutter som er 26-27år. Vi er kjent fra serien Rådebank der vi har en av våres singler i siste sesong og kontroversielle låter som løfter takhøyden for god stemming under konserter.

Skitz Band er til får å lage trøkk på scena hvor enn de er, samt gi deg en konsertopplevelse du aldri glemmer! Samtlige har også erfaringer fra andre prosjekter som DJ, produsenter, andre rockeband og produseringen av youtubeserien SkitzBandTV.

Legg igen de gode verdiene hjemme, ta en øl for mye og bli med på konsert!


Tekstmessig lar Thunders seg inspirere av alt fra Bjørneboe til Steven Spielberg, samt rockepoeter som Nicke Andersson og Taylor Swift.

FATAL FRACTURES

Fatal Fractures er et punkband fra Fredrikstad, som hadde sin oppstart under hjertet av pandemien i 2020. De spiller energisk punk, blandet med hardcore sound og heavy metal riff. Musikken er sterkt inspirert av Gallows, Turnstile og Cancer Bats....

Fatal Fractures / We Are Thunders / Skitz Band
200,00 NOK