Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Hanne Boel med band - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Date 8. February 2024
Open from 19:00
Show starts 20:00

Dørene åpner 19:00
Konsert 20:00

Billetter legges ut fredag 1. september kl 10:00

Hanne Boel kommer tilbake til Kulturfabrikken og denne gang med utvidet band. Danske Hanne Boel har en lang karrière bak seg med flere vellykkede plateutgivelser. Hun debuterte som soloartist i 1988 med albumet Black Wolf og har hatt stor suksess i hele Skandinavia.
I starten av 2024 slipper Hanne Boel et nytt album med 10 låter, som nettopp gjenspeiler den nye trio+ (bandet), og repertoaret bestående av nye låter, tolkninger av Hannes eldre sanger og tolkninger av andres sanger.

Etter en årrekke der Hanne Boel har dykket dypt ned i sin akustiske trio med to gitarister og et rolig uttrykk, skrur hun nå opp uttrykket litt ved å utvide med et par musikere, blant annet en trommeslager/perkusjonist og en pianist/trompetist. Det legges fortsatt vekt på inderlighet, groove, sterke kor og Hannes stemme i sentrum. Låtene blir et bredt utvalg av kjente låter fra 80- og 90-tallet blandet med nye låter og nytolkninger av Hannes favorittlåter fra det nære inderlige til det litt groovy og bluesy.

I 2020 ga Hanne Boel ut det kritikerroste albumet «Between Dark and Daylight», som høstet lovord fra samlet Dansk presse. I 2021 kom albumet «Kopi». Hannes første album på dansk, hvor hun tolker klassikere fra nyere dansk musikk.

Dørene åpner 19:00
Konsert 20:00

Billetter legges ut fredag 1. september kl 10:00

Hanne Boel kommer tilbake til Kulturfabrikken og denne gang med utvidet band. Danske Hanne Boel har en lang karrière bak seg med flere vellykkede...

Billett Hanne Boel
-
0
+
595,00 NOK