Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Ole Johnny Stensland

Raindogs Celebrating Tom Waits // Widunderbar

Organizer Ole Johnny Stensland
Venue Widunderbar
Date 20. October 2023
Open from 20:00 to 23:59

Tom Waits er en kompromissløs kunstner som skaper et unikt musikalsk univers med sin rustne, særpregede røst og originale instrumentering. I sine sanger gir han en poetisk stemme til tapere, uteliggere, horer og andre skakkjørte eksistenser som har havnet på samfunnets skyggeside. Raindogs tolker Tom Waits på en måte som ingen andre gjør. Den legendariske artistens musikk kanaliseres gjennom Ole Johnny Stenslands fantastiske stemme og Ole Jonas Storlis utrolige traktering av klaveret. Radarparet har fremført sangene hans siden 1999 og gjør dette med en energi, innlevelse og sjel, som gir publikum en stor opplevelse de aldri glemmer. Lukker man øynene kan man tro at det er sjefen sjøl man hører buldre fra scenen. Gjennom flere hundre konserter har Raindogs spredd Waits' «glade» budskap både i Norge og Danmark, og har derfor opparbeidet en hengiven fanskare som stadig vokser.

Tom Waits er en kompromissløs kunstner som skaper et unikt musikalsk univers med sin rustne, særpregede røst og originale instrumentering. I sine sanger gir han en poetisk stemme til tapere, uteliggere, horer og andre skakkjørte eksistenser som har havnet på samfunnets...

Raindogs // Widunderbar
Raindogs tar oss med på et dypdykk i det forunderlige og herlige universet til Tom Waits. Med Ole Johnny Stenslands fantastiske stemme og Ole Jonas Storlis utrolige pianospill skapes det magi på scenen!
See more
-
0
+
290,00 NOK