Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

KYSTFOLKET 10 ÅR! - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Date 15. December 2023
Open from 19:00
Show starts 20:00

Dørene åpner 19:00
Konsert 20:00

Trenger du pause fra julekonserter, julemusikk og julestress i førjulstida?
Da har du flaks…..Kystfolket inviterer til jubelfest med stjernelag på Kulturfabrikken 15. desember. Det er ti år siden det folkekjære bandet Kystfolket spilte sin første konsert.
3 album, 10 singler og 10 år etter skal karrieren feires med brask og bram på Kulturfabrikken den 15. desember. Med seg på laget har de noen av Norges mest anerkjente musikere: gitarfenomenene Amund Maarud og Brynjar Takle Ohr, samt Operaens strykekvartett. Kystfolket har siden sin spede begynnelse i 2013 trollbundet publikum med sin sprudlende og medrivende musikk, som smelter sammen akustisk folkrock, bluegrass, norsk og irsk folkemusikk på ekte nordmørsvis. Bandet består av Jan Terje Sager (vokal, gitar), Britt Elise Skram ( fele), Kyrre Sætran (bass) og Freddy Bolsø (trommer).

På jubileumskonserten vil bandet framføre låter fra hele sin karriere, samt noen overraskelser. De vil også dele scenen med noen fantastiske gjester som bandet har samarbeidet med i løpet av disse 10 årene:
Amund Maarud er en av Norges fremste gitarister, og har en lang og mangfoldig karriere som soloartist og som frontfigur i band som The Grand, Morudes og Amgala Temple. Han har vunnet Spellemannprisen, Edvard-prisen og flere andre utmerkelser for sin nyskapende og sjangeroverskridende musikk.
Brynjar Takle Ohr er en annen gitarhelt, og et kjent navn i Kristiansund, som har gjort seg bemerket i band som El Cuero, Spidergawd og Ikke Bare Bare Egil Band Band.
Operaens strykekvartett er et kammermusikalsk ensemble bestående av fire musikere fra Operaens Sinfonietta: Trond Harald Saltnes (fiolin), Odd Sonntag(fiolin), Anna Ostachowska (bratsj) og Zhala Allyeva (cello).
Dette blir en unik anledning til å oppleve Kystfolket i et spennende musikalsk møte med noen av sine venner og kolleger. Det er ventet stor stemning og høy kvalitet når disse artistene inntar scenen og presenterer en skikkelig festforestilling på Kulturfabrikken.
Velkommen til en uforglemmelig kveld med Kystfolket!


Dørene åpner 19:00
Konsert 20:00

Trenger du pause fra julekonserter, julemusikk og julestress i førjulstida?
Da har du flaks…..Kystfolket inviterer til jubelfest med stjernelag på Kulturfabrikken 15. desember. Det er ti år siden det folkekjære...

Billett Kystfolket 10 år
-
0
+
350,00 NOK