Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Løvenvold Theater

FEW!

Få billetter! Egil Olsen Julespesial // Løvenvold Theater

https://lovenvoldtheater.no/
Organizer Løvenvold Theater
Venue Løvenvold Theater
Løvenvold Theater
Date 22. December 2023
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00

Billetter i salg fredag 8. september kl. 12.00

Egil Olsen debuterte med julesingelen 'wonderful feel' i 2001. Siden, har julen alltid hatt en spesiell plass i hjerte til sunnmøringen. Han har skrevet flere julesanger og tolket kjente juleklassikere på sin helt unike måte.

«Noe av det fineste og mest underfundige vi har - en av landets morsomste liveartister» skriver VG, som også omtaler hans nye album 'big babies' som «det ærligste og rareste om å leve i vanskelige tider». Egil Olsen er en liveartist utenom det vanlige. Med sine finurlige historier og "hinsides vakre låter" (Dagbladet), leverer han en underholdende, vakker og tankevekkende blanding av humor, alvor og musikalitet. "Egil Olsen er en suveren entertainer" skriver Erik Valebrokk.

I tillegg til musikken, lager han sine egne musikkvideoer, platecover og selvbiografiske tegneseriestriper i Dagbladet om "det til tider patetiske livet som relativt ukjent superstjerne". Han har sluppet flere kritikerroste album, liveplater, en raritetsamling og til og med fått sin egen tributeplate der norske artister tolker sangene hans.

Som om Egil Olsen i seg selv ikke er spesiell nok, tar han med seg ekstra spesielle gjester for å garantere maks julestemning på Løvenvold teater.

Billetter i salg fredag 8. september kl. 12.00

Egil Olsen debuterte med julesingelen 'wonderful feel' i 2001. Siden, har julen alltid hatt en spesiell plass i hjerte til sunnmøringen. Han har skrevet flere julesanger og tolket kjente juleklassikere på sin helt...

Egil Olsen Julespesial - rullestolplass
449,00 NOK
Egil Olsen Julespesial
449,00 NOK
Egil Olsen Julespesial - rullestolplass
449,00 NOK
Egil Olsen Julespesial
449,00 NOK