Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Suncraft + Håndgemeng // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 3. November 2023
Open from 20:00 to 23:59

Suncraft + Håndgemeng
Vaterland
Fredag 3. november
20:00 // 225,- // 20år
----------------------
----------------------


Fra undergrunnen i Oslo trør Suncraft fram, med deres tunge, ørkenrock-inspirerte rock n’ roll. Uten gimmicker og med den noe postmoderne holdningen "anything goes" spiller de et uforutsigbart riffbonanza av et repertoar. Låtene tar sidesprang og vendinger med innflytelser fra rockens mange undersjangre, knyttet sammen i vanntette komposisjoner. Det lyriske universet deres utforsker temaer som konspirasjon og ensomhet i en utforskende og undrende stil. La Suncraft valse deg sakte inn i deres sjelfulle, lekne rockeverden!

Siden bandets oppstart i 2017, har Suncraft spilt flittig rundt på klubbscener i Norge. Målet har vært enkelt: å spille eksplosivt energiske liveshow det er umulig å ikke bli revet med av. I mars 2020, kun måneder etter de slapp sin første EP, Saigon, tok konsertene brått og uventet slutt. Mens kultur-Norge blødde, brukte bandet dødtiden til å skrive sitt debutalbum Flat Earth Rider, som kom ut sommeren 2021. Suncraft er for tiden i gang med sitt andre album med nye låter, og det er godt mulig at det dukker opp smakebiter fra den nye plata.


----------------------

Håndgemeng spiller tung doom ‘n’ roll. Om du blander den klassiske rocken fra 70-tallet med den tyngre stoner doomen fra 90-tallet og litt hardcore på toppen av det hele, så stiger Håndgemeng ut av gryta. Riff etter riff vil Håndgemeng bryte alle sjangergrenser og ta deg med fra det dypeste Helvete til det fjerneste kosmos, bli med på okkulte ritualer og kosmiske eventyr.

Suncraft + Håndgemeng
Vaterland
Fredag 3. november
20:00 // 225,- // 20år
----------------------
----------------------


Fra undergrunnen i Oslo trør Suncraft fram, med deres tunge, ørkenrock-inspirerte rock n’ roll. Uten...

Suncraft + Håndgemeng // Vaterland
Suncraft + Håndgemeng Vaterland Fredag 3. november 20:00 // 225,- // 20år ---------------------- ----------------------
 Fra undergrunnen i Oslo trør Suncraft fram, med deres tunge, ørkenrock-inspirerte rock n’ roll. Uten gimmicker og med den noe postmoderne holdningen "anything goes" spiller de et uforutsigbart riffbonanza av et repertoar. Låtene tar sidesprang og vendinger med innflytelser fra rockens mange undersjangre, knyttet sammen i vanntette komposisjoner. La Suncraft valse deg sakte inn i deres sjelfulle, lekne rockeverden! ---------------------- Håndgemeng spiller tung doom ‘n’ roll. Om du blander den klassiske rocken fra 70-tallet med den tyngre stoner doomen fra 90-tallet og litt hardcore på toppen av det hele, så stiger Håndgemeng ut av gryta.
See more
-
0
+
225,00 NOK