Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Saint Karloff + Kryptograf // Vaterland


Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 9. December 2023
Open from 20:00 to 23:59

Saint Karloff + Kryptograf
Vaterland
Lørdag 9. desember
20:00 // 225,- // 20år
----------------------
----------------------

Saint Karloff er en hardtslående trio fra Oslo inspirert av det psykedeliske tungrocklandskapet fra søttitallet. Med sine to første album har bandet opparbeidet seg en trofast følgerskare og har spilt flere minnerike konserter i inn- og utland.
Nå har bandet nettopp sluppet sin tredje fullengder til strålende kritikker fra flere kontinenter, og er klare for å innta Vaterland for å gi publikum en uforglemmelig konsertopplevelse dynket i fete riff.


---------------------

Mange år med dypdykk i 60- og 70-tallets bortgjemte skatter har satt sitt preg på Kryptograf fra Bergen. Råtten og desperat proto-doom ispedd gammel prog og psychedelia er noe av det du kan forvente deg. Kryptograf har på kort tid etablert seg internasjonalt med deres unike tilnærming til 70-talls hard-rock.

Saint Karloff + Kryptograf
Vaterland
Lørdag 9. desember
20:00 // 225,- // 20år
----------------------
----------------------

Saint Karloff er en hardtslående trio fra Oslo inspirert av det psykedeliske tungrocklandskapet fra...

Saint Karloff + Kryptograf // Vaterland

Saint Karloff + Kryptograf Vaterland Lørdag 9. desember 20:00 // 225,- // 20år ---------------------- ---------------------- Saint Karloff er en hardtslående trio fra Oslo inspirert av det psykedeliske tungrocklandskapet fra søttitallet. Nå har bandet nettopp sluppet sin tredje fullengder til strålende kritikker fra flere kontinenter, og er klare for å innta Vaterland for å gi publikum en uforglemmelig konsertopplevelse dynket i fete riff. ---------------------- Mange år med dypdykk i 60- og 70-tallets bortgjemte skatter har satt sitt preg på Kryptograf fra Bergen. Råtten og desperat proto-doom ispedd gammel prog og psychedelia er noe av det du kan forvente deg. Kryptograf har på kort tid etablert seg internasjonalt med deres unike tilnærming til 70-talls hard-rock.
See more
225,00 NOK