Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Kapellkonsert med Young Waits // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Gamle Vestfossen Kapell
Fossgata 12, Vestfossen, Norge
Date 4. November 2023
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00
Age limit 20

Det ble en sykt kul opplevelse i 2022 og nå har du muligheten til å være med på en ny kapellkonsert med Young Waits! Datoen er 4. november og billetter sikrer du deg via tikkio.com!

Vi inviterer på nytt til kapellkonsert med Young Waits - en hyllest til Neil Young og Tom Waits i gamle Vestfossen kapell! Gjør deg klar for en helaften med musikken til disse legendariske artistene. Du får høre de kjente og kjære, men også de kule og sære låtene.

Dørene åpner kl. 19:00, mens konserten starter kl. 20:00. Det vil være salg av øl, vin, cider, mineralvann og snaks både før og under konserten.

Medlemmene har lang fartstid fra mange forskjellige band i både Eiker- og Drammenstraktene, og består av:

Geir Hennum (vokal, munnspill, gitar)
Preben Kristensen (trommer, perkusjon, kor)
Eirik Kolsrud (bass)
Johan Olin (gitar, banjo, pedalsteel, keyboard, kor)
Morten Langrind (gitar, kor)

Velkommen til et unikt musikalsk univers i helt spesielle omgivelser! I tillegg til dette inviterer vi til etterfest på Onkel Thor fra kl. 22:30 og der vil det bli underholdning ved trubaduren Roy Finmark utover natten. Alle som har billetter til konserten med Young Waits, slipper selvsagt inn uten ekstra kostnad.

Onkel Thor inviterer dessuten de som ønsker til en hyggelig middag i forkant av konserten og setter opp en felles bordsetting kl. 17:00. Her vil det bli servert langtidsstekt indrefilet av okse med sesongens grønnsaker, løkringer, to forskjellige typer saus (peppersaus og bearnaisesaus) og to forskjellige typer poteter (fløtegratinerte poteter og stekte Roswaldpoteter som er marinert i timian). Til dessert serveres det sitrusmousse med bringebærcoulis og friske bær. Prisen per person vil være 485,- kroner. Dette tilbudet gjelder kun for de som har gyldig billett til konserten. For å booke bord til dette, MÅ man ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook. Bordsettingen regnes som avsluttet kl. 19:00, da vi må ha tid til å gjøre klart for neste bordsetting.

Billetter sikrer man seg via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet - HUSK at det ble utsolgt i fjor!

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du skulle ha noen spørsmål!

Links to artist

Det ble en sykt kul opplevelse i 2022 og nå har du muligheten til å være med på en ny kapellkonsert med Young Waits! Datoen er 4. november og billetter sikrer du deg via tikkio.com!

Vi inviterer på nytt til kapellkonsert med Young Waits - en hyllest til Neil...

Ordinær billett
-
0
+
264,00 NOK