Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
En maske for mamma

En maske for Mamma 2023 - et strikkevent

Organizer En maske for mamma
Venue Alta museum
Alta museum
Date 19. October 2023
Open from 19:00 to 21:30

I oktober i fjor mistet jeg min kjære mamma, Gerd Arnesen, til lungekreft. Mamma var en ivrig og dyktig strikker, og jeg rakk ikke selv å bli bitt av basillen før hun ble alvorlig syk. For å hedre hennes minne, planlegger jeg et strikkearrangement til inntekt for Kreftforeningen 19. oktober på Alta museum. Hovedformålet er å samle de kule, strikkeglade folka i byen til å strikke på et felles prosjekt. Alle nivåer er velkommen! Strikk og drikk!!

- Begrenset antall billetter - førstemann til mølla.

Prisen for inngangsbillett er 200 kr og går rett til Kreftforeningen (billettavgift på 11 kr kommer i tillegg). Billetter kjøpes på forhånd via Tikkio.com og pengene vil i etterkant bli overført til den digitale innsamlingsaksjonen:

digitalinnsamling.kreftforeningen.no/team/en-maske-for-mamma-2023
(Her kan du også gi et bidrag dersom du ønsker å bidra, men ikke har anledning å delta på selve eventet.)

Om årets event:
I år skal deltakerne gå sammen om å strikke et lappeteppe, som Livets Hus ønsker å kjøpe. I løpet av kvelden skal deltakerne strikke hver sin lapp på 15x15cm. Du må ta med egne pinner (pinnestørrelse 4 mm!), men får utdelt garn.

Lappene kan strikkes enkle eller mer avanserte. Glattstrikk eller rillestrikk. Med eller uten mønster. Hvilke(n) strikketeknikk(er) du bruker er helt opp til deg, og det vil også bli lagt ut noen mønstre for de som trenger litt inspirasjon.

Det vil være mulig å kjøpe både vin og digge kaker i museets kafé, i tillegg til kaffe og brus.

I oktober i fjor mistet jeg min kjære mamma, Gerd Arnesen, til lungekreft. Mamma var en ivrig og dyktig strikker, og jeg rakk ikke selv å bli bitt av basillen før hun ble alvorlig syk. For å hedre hennes minne, planlegger jeg et strikkearrangement til inntekt for...

Inngangsbillett
SOLD OUT
211,00 NOK