Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
UNGDOMSLAGET LIV VONHEIM

SOLD OUT

Christel Alsos - I den kalde vinter 2023

Organizer UNGDOMSLAGET LIV VONHEIM
Venue Lysnes Ungdomshus
Vangsvegen 202
Date 19. December 2023
Open from 19:30 to 23:59
Show starts 20:00

Julekonsertene til Christel Alsos har over de siste ti årene blitt en tradisjon. Ikke bare for publikum, men også for artisten selv.

“For meg har det å gjøre julekonserter hele tiden vært forbundet med å føle seg litt mer hudløs enn ellers i året. Julen forsterker og forstørrer livene våre. Likevel er det ingen tvil om at årets turné vil bli ekstra spesiell og jeg er utrolig glad for at vi får mulighet til å gjennomføre disse konsertene. Det tror jeg vi alle trenger nå, å samles rundt våre felles historier og tradisjoner”.

I 2013 slapp Christel Alsos utgivelsen av det kritikerroste julealbumet «I den kalde vinter». En varm, inderlig og vakker juleplate.

Albumet fikk ett nytt tilskudd i 2017 med den egenskrevne låten, "Desember" . Hennes første utgivelse på norsk. Låten handler om å komme hjem til noe eller noen du holder kjært, ett tema som personlig står sentralt i livet til den unge kvinnen bak den store stemmen fra nord.

Med seg på scenen har hun Andreas Bye, Marius Graff, Jo Berger Myhre, Voldsdal Sørensen og Andreas Löwe.

Og denne eminente gjengen er klare for å gi publikum julestemning igjen også i 2023.

Konserten er støttet av Kulturrådet.

Velkommen.

Julekonsertene til Christel Alsos har over de siste ti årene blitt en tradisjon. Ikke bare for publikum, men også for artisten selv.

“For meg har det å gjøre julekonserter hele tiden vært forbundet med å føle seg litt mer hudløs enn ellers i året. Julen...

Christel Alsos fullpris
SOLD OUT
450,00 NOK
Christel Alsos medlem UL LIV
SOLD OUT
400,00 NOK