Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Dunk

Violent Magic Orchestra (JPN) // Dunk // Support: Brainwash Machine

Organizer Dunk
Venue Dunk, Bernt Ankers Gate 21, 0183 Oslo, Norge
Date 19. October 2023
Open from 20:00 to 23:59

Violent Magic Orchestra
Dunk
Support: Brainwash Machine
20:00 // 250.- // 20år
----------------------
----------------------

Med medlemmer oppkalt etter klassiske norske black metal band ( “ダークスローン (Darkthrone)”, “メイヘム (Mayhem)”, and “エンペラー(Emperor)”) og et fersk album med tittelen «Death Rave» på trappene, er det liten tvil om at Violent Magic Orchestra fra Japan har lite til overs for rigide sjangergrenser og regelstyrt musikalsk tilnærming. Tvert imot brytes ikke bare sjangergrenser, men også skillelinjene mellom kunstneriske uttrykk generelt får kjørt seg til en sånn grad at det er mer naturlig å omtale VMO som et visuelt kunst- og musikkprosjekt framfor et tradisjonelt band. På scenen preges uttrykket av at det musikalske og det visuelle er like sterke bestanddeler når techno, black metal, industrial og støy sømløst harmonerer og presenteres til publikum som et blendende strobelys direkte mot pupillene.

Det overnevnte særegne uttrykket har heller ikke gått ubemerket hen internasjonalt og VMO har blitt invitert til en rekke festivaler i Europa inkludert legendariske Roadburn, Dark Mofo, Le Gues Who? og Brutal Assult, samt høstet inn lovord fra (og platekontrakt med) Converge og Deathwish Inc affilierte Throatruiner Records, og sikret godkjentstempel via gjesteopptreden fra (blant andre) Atilla Csihar fra norske Mayhem på debut albumet "Catastrophic Anonymous" (2016).

Vel kledd i betegnelser som «Kraftwerk gone black metal» og «Blackened Aphex Twin» smadrer Violent Magic Orchestra skillelinjene mellom klubb- og konsertformatet i et spetakkel som bare MÅ oppleves live. Billetter i salg nå!

------------------------

"Brainwash Machine (2022) fra Borgheim er et multimedia synthwave prosjekt, av og med Hai fra Next Life (1999). Musikken kombinerer 8-bits lyder og funk rytmer, med eksplosive visuelle elementer. Melodi-drevet og meget dansbart.

Violent Magic Orchestra
Dunk
Support: Brainwash Machine
20:00 // 250.- // 20år
----------------------
----------------------

Med medlemmer oppkalt etter klassiske norske black metal band ( “ダークスローン...

Violent Magic Orchestra (JPN) // DUNK // Supp: Brainwash Machine
Violent Magic Orchestra (JPN) Dunk Support: Brainwash Machine 20:00 // 250.- + avg. // 20år
See more
-
0
+
264,00 NOK