Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DJ Brevet

DJ Brevets dansefest FREDAG d. 29. september

https://www.djbrevet.dk
Organizer DJ Brevet
Venue H15 Scene, Halmtorvet 15, København
Halmtorvet 15, København, Danmark
Date 29 - 30. September 2023
Open from 20:00 to 04:00
Age limit 18

Næste lektion i aftenskolekurset i natklub for begyndere er fredag d. 29. september, 2023, kl. 20.00 - 04.00

NYT KONCEPT: Instrument(al)-a-roke. Idéen er her at uanset om du spiller sax, sitar eller mundharpe, så kan du vælge hvilken sang du vil spille og så leverer vi en sang-løs version af originalen så du kan spille hoved-melodien på dit instrument ovenpå. Du kan derfor vælge efter hvilken sang du synes har en god melodi og uden at være begrænset af om dit instrument er med i originalversionen.

Instrumental-musik er befriende anonymt og jeg tror smukke øjeblikke vil opstå når forskellige instrumentalister fortolker deres yndlingsmelodier live for os. Hvis du har lyst til at være med så send en email til djbrevet@djbrevet.dk og skriv hvilken sang du vil spille og hvilket instrument du spiller på. Grupper af to instrumentalister er også velkomne, så måske kan du optræde med en ven.

Lytter-DJ-sæt af en halv til en hel times varighed. Derudover spiller Mixies og DJ Brevet

Alle der har lyst til at være dj's er velkomne og kommer til efter opskrivning på en venteliste. Man kan skrive sig op via link i DJ Brevets nyhedsbrev: djbrevet.dk/dj-brevets-nyhedsbrev/

Sted: H15scene, Halmtorvet 15, 1700 Kbh. V

OBS: Solgte billetter refunderes ikke.

Dette er en dansefest for lyttere og medskabere af radioprogrammet DJ Brevets program på P6 Beat (Danmarks Radio).

Hensigten er at give de dansende de bedst tænkelige betingelser. Til forskel fra andre nattelivsevents vil lydniveauet ikke konsekvent ligge over det sundhedsskadelige og musikken vil bevæge sig imellem mange forskellige kulturer og tidsaldre.

Vi bestræber os på at skabe et dansegulv man ikke behøver at forlade fordi det ikke er umuligt at tale sammen og danse samtidig. Vi beder om forståelse for at der kan opstå uoverensstemmelse imellem drøm og virkelighed så længe vores fest-ramme er under udvikling. Herefter vil det blive ren drøm: intet ubehag.

For at undgå misforståelser understreges det at dette arrangement er IKKE er:
en ønskekoncert for den musik der bliver spillet på de fleste radiostationer. Derfor vil det sandsynligvis være en dårlig idé at deltage for den der foretrækker at danse til musik der allerede er velkendt.

Hvis du derimod har forstået hvad diddywahdiddy betyder (eller 100% har opgivet at forstå det) og er klar på at ryste røven til et hvilket som helst objektivt groove så vil du sikkert føle dig hjemme til denne fest.

Derudover er alle velkomne til at komme som de er eller føler sig og skeje ud på alle tænkelige måder der tilgodeser andre menneskers mulighed for at gøre det samme uden at få deres grænser overskredet. Dette indebærer blandt meget andet ikke at filme eller tage billeder uden at spørge de der er med på billedet først.

Solgte billetter refunderes ikke.

Du er fri for de gamles sludder.
(-: Du kan leve livet fuldt ud :-)

Links to artist

Næste lektion i aftenskolekurset i natklub for begyndere er fredag d. 29. september, 2023, kl. 20.00 - 04.00

NYT KONCEPT: Instrument(al)-a-roke. Idéen er her at uanset om du spiller sax, sitar eller mundharpe, så kan du vælge hvilken sang du vil spille og så...

Billet
Adgang for en person til festen
-
0
+
108,00 DKK