Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SJØLYSTVEIEN VAKT AS

Jostein Hodne [fingerstyle-gitarist] // Søndager på Vaktbua

https://www.facebook.com/vaktbua/
Organizer SJØLYSTVEIEN VAKT AS
Venue Vaktbua
Vaktbua
Date 5. November 2023
Open from 19:00
Age limit 18

Jostein Hodne har utmerket seg nasjonalt som fingerstylegitarist gjennom soloopptredener på Norges viktigste gitarfestivaler, hvor han har fremført sine egne komposisjoner fra debutalbumet hans Small Steps (2019) på samme arena som mange av landets ledende gitarister (Larvik Gitarfestival 2022). Til tross for sin unge alder har han mye sceneerfaring og har spilt over 50 konserter som sologitarist, blant annet som oppvarmingsartist i Norge for en av verdens største fingerstylegitarister; Calum Graham.

Igjennom en unik spillestil som kombinerer energisk perkusjon på gitarlokket med vakre melodier skaper Jostein et helt eget samtidsuttrykk på den akustiske gitaren. Inspirert av gitarister som Andy Mckee og Jon Gomm har han skapt et eget sound som blander klassisk fingerspill med rytmisk groove, og etterligner lyden av et større ensemble live på en gitar. Musikken hans er altså en moderne form for akustisk gitarspill som pusher grensene for hva som kan defineres som folkemusikk, klassisk samtidsmusikk, jazz og pop. Dette resulterer i en liveopplevelse som er sjelden i Norge, og et sjangeruttrykk som få i Norden kan sammenligne seg med.

Dørene åpner: kl. 19:00
Konsertstart: kl. 20:00

18 års aldersgrense
Personer under 18 må ha med verge.

Søndager på Vaktbua er støttet av SØRF og UiA.

Jostein Hodne har utmerket seg nasjonalt som fingerstylegitarist gjennom soloopptredener på Norges viktigste gitarfestivaler, hvor han har fremført sine egne komposisjoner fra debutalbumet hans Small Steps (2019) på samme arena som mange av landets ledende gitarister (Larvik...

Student
-
0
+
100,00 NOK
Ordinær
-
0
+
150,00 NOK