Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Ensemble Eon

Mellom - Trondheim folkebibliotek

https://ensembleeon.no
Organizer Ensemble Eon
Venue Trondheim folkebibliotek
Trondheim folkebibliotek Hovedbiblioteket, Peter Egges plass, Trondheim, Norway
Date 26. October 2023
Open from 19:00 to 19:30

Ensemble Eon presenterer «MELLOM» – et unikt konsertprogram som drar lytteren inn i en ny klanglig verden. Musikken er skrevet av nålevende komponister som har sterk tilknytning til Norge, og utforsker det som oppstår i og mellom svært varierte musikkuttrykk. Nyskrevne komposisjoner fra Francisco Corthey og Emiliano Ortiz, begge tidligere studenter ved Griegakademiet, gir innblikk i et utforskende lydlandskap med sterke tilknytninger til henholdsvis Argentina og Mexico.

Publikum vil også få oppleve verker av Sverre Indris Joner og Marius Neset, der musikken spenner vidt med energifylte rytmer, dansende samspill og lyriske melodier, som tidvis utforsker et mer moderne og eksperimentelt uttrykk. Hovedverket er Ståle Kleiberg sin andre pianotrio, hvor introduksjonen av saksofon gir den klassiske trioen nye og spennende farger.

Konsertens varighet ca. 1 t 10 min

Ensemble Eon presenterer «MELLOM» – et unikt konsertprogram som drar lytteren inn i en ny klanglig verden. Musikken er skrevet av nålevende komponister som har sterk tilknytning til Norge, og utforsker det som oppstår i og mellom svært varierte musikkuttrykk. Nyskrevne...

Voksen
-
0
+
250,00 NOK
Barn
Barn (under 18 år)
-
0
+
150,00 NOK
Student/Honnør
Student/honnør med studentbevis e.l.
-
0
+
150,00 NOK