Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Gastronom AS

JULEPARTY med TORGEIR & KJENDISENE!

Organizer Gastronom AS
Venue Tingvold Vertshus og Pub
Storgata 29, Stange, Norge
Date 25. December 2023
Open from 22:00 to 01:00

DINGELBALLS...YAHH!!! Her det bare å glede seg igjen, allsang, humor, kjente og kjære Torgeir og Kjendisene har gjennom mer en 30 på veien gledet publikum med kjente party-låter som Kongene på haugen, 20 kg ekstra, Yippi yah yah, Svever, Fyllesyk i dag osv. osv.. Flere av låtene til Torgeir og Kjendisene er nå streamet over 2 mill ganger.
Vil du komme tett på Torgeir og Kjendisene er dette anledningen, møt opp, syng med, garantert en morsom kveld.
- dette må være en perfekt JULEGAVE til de som har ALLT!?
Kun 130 billetter (anbefaler å være tidlig ute) selges via tikkio-linken og i døra (om ikke utsolgt på forhånd).
20 år leg
Dørene åpner 20:00
Konsertstart 23:00
Velkommen!

DINGELBALLS...YAHH!!! Her det bare å glede seg igjen, allsang, humor, kjente og kjære Torgeir og Kjendisene har gjennom mer en 30 på veien gledet publikum med kjente party-låter som Kongene på haugen, 20 kg ekstra, Yippi yah yah, Svever, Fyllesyk i dag osv. osv.. Flere av...

JULEPARTY MED TORGEIR &..
DINGELBALLS...YAHH!!! Her det bare å glede seg igjen, allsang, humor, kjente og kjære Torgeir og Kjendisene har gjennom mer en 30 på veien gledet publikum med kjente party-låter som Kongene på haugen, 20 kg ekstra, Yippi yah yah, Svever, Fyllesyk i dag osv. osv.. Flere av låtene til Torgeir og Kjendisene er nå streamet over 2 mill ganger. Vil du komme tett på Torgeir og Kjendisene er dette anledningen, møt opp, syng med, garantert en morsom kveld. - dette må være en perfekt JULEGAVE til de som haR ALLT!? Kun 130 billetter (anbefaler å være tidlig ute) selges via tikkio-linken og i døra (om ikke utsolgt på forhånd). 20 år leg Dørene åpner 20:00 Konsertstart 23:00 Velkommen!
See more
300,00 NOK