Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MACK BAR AS

ZOO// PRELATEN 19.JANUAR

https://mackbar.no/prelaten/arrangementer/
Organizer MACK BAR AS
Venue Prelaten
Prelaten
Date 19. January 2024
Open from 19:30
Show starts 20:30
Age limit 20

Etter en ellevill konsert runde i 22&23, og på oppfordring fra nye og gamle tilhengere, har originalbesetningen fra 80-tallets ZOO bestemt seg for å gjennomføre enkelte, utvalgte konserter. Gamle og yngre tilhengere vil gjenkjenne et stort reportoire med nordnorske slagere fra i alt seks plateutgivelser i perioden 1978-84: - «Vent,- ikkje lægg på», «Evig ung, « Du e`kje her», «Si det», «Linemor», «Byen» m.fl..
ZOOs` merittliste er et eneste langt eventyr: 2 gulltrofeer, 2 sølvtrofeer og flere sølv, gull og platinautmerkelser for diverse samleutgivelser I tillegg har ZOO ligget 86 uker på NRK P1s` "Norsktoppen" (16 sanger, 9 førsteplasser). ZOO var kjent for sitt høye musikalske prestasjonsnivå, og musikerne har holdt liv i sine ferdigheter ved å spille som solister- og i forskjellige, andre musikalske sammensetninger.
ZOO besetningen anno 2023 inkluderer Ketil Stokkan (gitar, vokal), Sverri Dahl (tangenter, vokal), Geir Nordheim (trommer, vokal) og Stig Andreassen (bass, vokal). Dessverre mistet bandet saksofonisten sin i 2020, men har allerede en knallbra erstatter i Fred Glesnes. ZOO har spilt for hundretusenvis av elleville nordmenn i løpet av karrieren, og vet derfor at de gamle sangene har overlevd tidens tann.

Etter en ellevill konsert runde i 22&23, og på oppfordring fra nye og gamle tilhengere, har originalbesetningen fra 80-tallets ZOO bestemt seg for å gjennomføre enkelte, utvalgte konserter. Gamle og yngre tilhengere vil gjenkjenne et stort reportoire med nordnorske slagere fra...

Ordinær
450,00 NOK