Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURLOGEN

Trond Olsen Band

https://www.facebook.com/kulturlogen
Organizer KULTURLOGEN
Venue Fargeriet, Strusshamn
Fargeriet, Strusshamn
Date 4. November 2023
Open from 20:00 to 01:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Trond Olsen og hans band har siden 2005 begeistret publikum fra klubb- og festivalscener over store deler av Norge, fra Kristiansand i sør, til Vadsø og Svalbard i nord. Dark Season Blues, Notodden Blues Festival, Skånevik Bluesfestival, Nidaros Bluesfestival og Trandalblues, for å nevne noen.

Med stor respekt for lydverden fra bluessjangeren, har Trond hjem i sitt eget blåtoneland. Mesteparten av låtmaterialet er originalt, ispedd en og annen bluesklassiker. Trond ga ut albumene A New Day Coming (2009) og Mercy (2014) til glimrende kritikker i innland og utland. Han er også kjent for samarbeidet med gitarlegenden Buddy Whittington fra Texas, som var John Mayall & The Bluesbreakers' faste gitarist i 15 år. Sammen har de turnert Norge flere ganger, siste i 2019. Buddy bidrar også på flere låter på albumet Mercy.

Trond Olsen Band treffer et bredt publikum med et variert låtmateriale med base i bluesen, krydret med soul, gospel & rock. Bandet består av musikere fra øverste hylle i det Bergenske musikkmiljøet, og leverer en pakke full av kvalitet, energi og spilleglede som er verdt å få med seg.

Trond Olsen: Gitar og vokal
Lars Erik Birkeland: Keys
Svein Henning Berstad: Bass
Bjørn Moe: Trommer

Denne kvelden har han også med seg den durkdrevne saksofonisten Trygve Hellesen, i tillegg til flere spennende gjester!

Trond Olsen og hans band har siden 2005 begeistret publikum fra klubb- og festivalscener over store deler av Norge, fra Kristiansand i sør, til Vadsø og Svalbard i nord. Dark Season Blues, Notodden Blues Festival, Skånevik Bluesfestival, Nidaros Bluesfestival og Trandalblues,...

Trond Olsen Band
Kulturlogen presenterer: Trond Olsen Band i Fargeriet Lørdag 4. november
See more
-
0
+
260,00 NOK