Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STUDENTHUSET ROKKEN

EKSTRA // Kjartan Lauritzen // ROKKEN

http://rokken.no
Organizer STUDENTHUSET ROKKEN
Venue Studenthuset Rokken
Studenthuset Rokken
Date 18. November 2023
Open from 21:00 to 02:00

Fyste konsert utsolgt på halvannen time - vi kjøyrar på med ein til!

Heilt utan noko majorlabel i ryggen bygde Kjartan Lauritzen frå Balestrand seg opp til å bli Noregs nye rap-superhelt med tidlege låtar som Havanna, Fredag og Nyte D. I 2021 blei han ein del av Warner Music, og ga ut sitt debutalbum Kjartanisme til kritikarane og fansen si store begeistring.

Kjartanismen gjorde sitt inntog i landet med låtar som Million og TADA, før han abdiserte som profet og gjekk vidare til å gi ut singlar som Gira, Shakira, Skaol Skadle og sommarhiten Badebussen. Kjartan har no vore 8 år i gamet og skal no ut på ny haust-og vinterturne rundt i det ganske land, med både nye og gamle bangers. Han er kjent for å by på seg sjølv, og skapar ein unik kontakt med publikum. For dette har P3 Gull nominert han to gonger til “årets live artist”.

Den 18. november kjem han til Volda, og kjem du på konsert vil du føle ei varm kjensle stryke deg forsiktig på sjela, og ei stemme vil kviskre deg ømt i øyret; “dette var ikkje eit dumt val, min gode ven”

Billettar i sal NO!

Dørane opnar: 21:00
Konsertstart: 23:00
18 års aldersgrense

Fyste konsert utsolgt på halvannen time - vi kjøyrar på med ein til!

Heilt utan noko majorlabel i ryggen bygde Kjartan Lauritzen frå Balestrand seg opp til å bli Noregs nye rap-superhelt med tidlege låtar som Havanna, Fredag og Nyte D. I 2021 blei han ein del...

Medlem
Medlemsbillett 18 års aldersgrense
-
0
+
449,00 NOK
Ikkje-medlem
Ikkje-medlemsbillett 18 års aldersgrense
-
0
+
499,00 NOK