Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Dunk

Lindstrøm + Pow Pow // ALL APE PRESENTERER // Dunk Oslo

Organizer Dunk
Venue Dunk, Bernt Ankers Gate 21, 0183 Oslo, Norge
Date 6. October 2023
Open from 20:00 to 23:59

All Ape Presenterer: Lindstrøm + Pow Pow
Dunk Oslo
Fredag 6. Oktober
20:00 // 300.- + avg // 20år
—————————————
—————————————
 
Dunk har slått seg sammen med Martin Horntveth for å lage råflotte kvelder for hans “ALL APE presents”-klubbkvelder. Kurator er Horntveth selv og kveldene vil, foruten om å gi et innblikk i Martins uovertrufne musikksmak, også presentere gjennom-solide artister i en intim setting hos oss på Dunk.
 
Første kveld skjer 6. Oktober og blir er en real karamell når ALL APE Presenterer: Lindstrøm og Pow Pow live på Dunk.

——————

Lindstrøm har vært sentral på den norske klubb-scenen siden tidlig 2000-tallet og omtales som ”faderen i den skandinaviske space disco-treenighet”. Han remixet artister som LCD Soundsystem, Roxy Music og Franz Ferdinand, og fikk med singelen I Feel Space en klubb-hit i 2005, og et stort kult-omdømme blant DJ s over hele verden. Han har også mottatt hele fire spellemannspriser innenfor kategorien elektronisk musikk. Sammen med Prins Thomas lanserte Lindstrøm albumet Lindstrøm & Prins Thomas i 2005, og året etter kom hans eget debut-album, It ́s A Feedelity Affair, som ble en av de mest anerkjente utgivelsene innen klubb-sjangeren det året. I 2020 har Lindstrøm utgitt to album - et bestillingsverk fremført på Henie Onstad Kunstsenter og albumet III sammen med Prins Thomas.

——————

Pow Pow gir seg aldri. Bassisten fra de første albumene er tilbake i bandet og vokalen er droppet for godt. Nå er det instrumental, post-rock som gjelder. Etter noen års dvale, er støvet av Juno-synthene, Ludwig-trommene og Fender-gitaren børstet bort. Guttene har funnet tilbake til hverandre og har laget helt ny musikk sammen. Denne musikken, men også gammelt gull står på repertoaret denne kvelden på Dunk.

All Ape Presenterer: Lindstrøm + Pow Pow
Dunk Oslo
Fredag 6. Oktober
20:00 // 300.- + avg // 20år
—————————————
—————————————
 
Dunk har slått seg sammen med Martin Horntveth...

Lindstrøm + Pow Pow // Dunk
All Ape Presenterer: Lindstrøm + Pow Pow Dunk Oslo Fredag 6. Oktober 20:00 // 300.- + avg // 20år
See more
-
0
+
316,00 NOK