Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAMA DI AS

NOME // Halv ti på onsdag(!)

http://www.halvti.no
Organizer DAMA DI AS
Venue Dama di
Dama Di AS, Sjøgata, Bodø, Norge
Date 13. December 2023
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:30
Age limit 18

Elektronikaduoen NOME er brødrene Simon og Mikkel. Hver for seg har de hatt flere musikalske reiser, men sammen har de skapt en inspirerende forening mellom sine to produsentverdener, som møtes i hjertet av deres kreativitet. NOME tar deg med på en reise fra dype, intime øyeblikk til eksplosive soniske utbrudd.

Med røtter forankret i den nordiske elektronikatradisjonen har NOME funnet inspirasjon i det de har arvet fra pionerer som Röyksopp og Biosphere. Samtidig som de har krydret sin musikk med moderne undergrunnstoner fra England og USA, noe som gir deres lydbilde en unik bro mellom kunstinspirerte utrykk à la Aphex Twin og Burial, og energien til hardtslående navn som Overmono og Bicep.

NOME er ikke bare nok en duo som lager elektronisk musikk; de er musikalske alkymister som omformer sin dypt forankrede musikalske historie og eklektiske inspirasjoner til pulserende lydlandskaper som tar deg med på en uforglemmelig reise. Gjennom sin evne til å kombinere det nostalgiske med det nyskapende, skaper de harmoni og følelsesladet musikk som snakker til sjelen og stimulerer sansene.

NOME er klare til å sette en ny standard for elektronisk musikk og inspirere lyttere over hele verden, hvor det klassiske møter det moderne, det nordiske og det globale, det introspektive og det energiske.

NOME, hvor fortid og nåtid møtes i en eksplosiv og følelsesladd harmoni.

Gjør deg klar for en reise utenom det vanlige.

Elektronikaduoen NOME er brødrene Simon og Mikkel. Hver for seg har de hatt flere musikalske reiser, men sammen har de skapt en inspirerende forening mellom sine to produsentverdener, som møtes i hjertet av deres kreativitet. NOME tar deg med på en reise fra dype, intime...

Halv ti på torsdag
Aldersgrense 18 år til 23:00.
100,00 NOK