Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FUGLEN COFFEE ROASTERS OSLO AS

Oslo Swingers Club - Christmas edition!

http://fuglencoffee.no
Organizer FUGLEN COFFEE ROASTERS OSLO AS
Venue Fuglen Coffee Roasters
St. Halvards gate 33, Oslo, Norge
Date 7. December 2023

Oslo Swingers Club er endelig tilbake på Fuglen! Med nytt materiale og julelåter med en vri er den joviale jazzkvintetten klar til å sette den rette førjulsstemningen. Hva kommer til å skje når vokalist og frontfigur Emily C Brannigan tar scenen denne gangen? Det eneste som er sikkert, er at det blir spenning, moro og overraskelser, både for band og publikum.

Med rytmer det ryker av og henrivende entusiasme er gjengen med den smittende spillegleden ute etter å spre jazzbasillen til folket, én synkopering av gangen. Det skorter heller ikke på spirituell stimuli når bandet loser deg gjennom deres humoristiske, men tankevekkende låter. Takket være deres umettelige spillelyst har de opptrådt på alt fra de bruneste buler til de smukkeste scener i inn- og utland. Denne gjengen har vært ute en vinternatt før, og har en røverhistorie eller to på lur.

Oslo Swingers Club er endelig tilbake på Fuglen! Med nytt materiale og julelåter med en vri er den joviale jazzkvintetten klar til å sette den rette førjulsstemningen. Hva kommer til å skje når vokalist og frontfigur Emily C Brannigan tar scenen denne gangen? Det eneste som...