Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Terje Severin på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 15. December 2023
Open from 21:00 to 03:00
Show starts 22:00
Age limit 20

Terje Severin er igjen klar for å lage liv og røre på Onkel Thor denne kvelden! Terje er kjent for å lage bra med liv og han dra garantert i gang allsangen utover kvelden!

Terje begynner å spille kl. 22:00 og fortsetter deretter videre utover kvelden og natten. Dersom du ikke har bestilt bord for bespisning tidligere på kvelden, så åpner dørene kl. 21:00.

Denne kvelden serverer vi julemiddag med ribbe, medisterkaker, medisterpølser, surkål, tyttebær, kokte poteter, ribbefett og brun julesaus til hovedrett og deretter en klassisk juledessert. Til desserten får du også servert kaffe eller te. Du kan velge å kjøpe en pakke som koster 595,- kroner og den inkluderer alt det overnevnte, i tillegg til livemusikk med Terje Severin. Du kan også velge å kjøpe pakken uten livemusikk og da vil prisen være 545,- kroner per person.

For å bestille bord tidligere på kvelden, ber vi deg om å ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Billetter til livemusikken kan sikres via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet.

Terje Severin er igjen klar for å lage liv og røre på Onkel Thor denne kvelden! Terje er kjent for å lage bra med liv og han dra garantert i gang allsangen utover kvelden!

Terje begynner å spille kl. 22:00 og fortsetter deretter videre utover kvelden og...

Ordinær billett
125,00 NOK