Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MOTVIND KULTURLAG

Motvind i Middelalderskogen er en sjangeruavhengig musikkfestival, som avholdes i naturskjønne omgivelser i Numedal Middelaldersenter.

Over tre dager presenteres et variert og helhetlig program, som favner over internasjonale og nasjonale stilskapere innen folkemusikk, jazz og samtidsmusikk.

Vi ser frem til å presentere et kunstnerisk program av høyeste kvalitet i vakre omgivelser preget av egenart, nærhet, varme og lun trollsk mystikk. Det kjennes meningsfult å kunne invitere til det kulturhistorisk viktige Numedal, og forhåpentligvis bidra til at flere får med seg at det eventyrlige fortsatt kun er en kort tur unna; enten du vil telte eller sove innendørs.

Festivalen er støttet av Norsk Kulturråd, Viken Fylkeskommune, Rollag Kommune og Norsk Jazzforum.

Motvind i Middelalderskogen 2024

Organizer MOTVIND KULTURLAG
Venue Numedal Middelaldersenter
Date 21 - 24. June 2024
Open from 14:00 to 12:00

Motvind i Middelalderskogen er en sjangeruavhengig musikkfestival, som avholdes i naturskjønne omgivelser i Numedal Middelaldersenter.

Over tre dager presenteres et variert og helhetlig program, som favner over internasjonale og nasjonale stilskapere innen...

Festivalpass + buss tur / retur fra Oslo
Buss reiser fra Oslo S Sjøsiden (ved Hotel Opera) kl 15.00 fredag 21. juni. Bussen kjører tilbake fra festivalområdet til Oslo kl 10.00 mandag 24. juni. Turen tar ca 2 timer og 15 minutter.
See more
1 500,00 NOK     
Festivalpass (ordinær)
1 000,00 NOK