Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Studenterhuset byder hjerteligt velkomne til Balkan Basterds, som er umulige at stå stille til!

"De danser med dig, fester med dig, holder om dig, lytter til dig, bekymrer sig om dig, er vilde og voldsomme sammen med dig, nyder en stille stund og et smukt stykke musik med dig og drikker en kold øl med dig bagefter.
Balkan Basterds spiller dansabelt musik fra balkanområdet. De skaber altid en fest og en positiv atmosfære, med smil på læben og kriller i kroppen. Dans, skrål og løssluppen opførsel er tilladt og påskønnet, når Balkan Basterds spiller op.

Orkesteret består af seks unge musikere fra København, som mødtes på MGK i starten af 2012. Bandet består af en sangerinde, en trompet, en saxofon, en sousafon, harmonika og trommer.
Repertoiret består af en blanding af originalmusik skrevet med lige dele
kærlighed til Balkan og indflydelse fra den nordiske lyd samt traditionel
folkemusik fra Balkanområdet. Bandet plukker de mest fængende numre ud og giver dem deres helt egen lyd. Det vigtigste er, at musikken er dansabel! Her findes både vokal- og instrumentalnumre i vekslende taktarter, og alting leveres med stor energi og kærlighed til musikken."

BALKAN BASTERDS

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date 20. April 2024
Open from 20:00 to 23:00

Studenterhuset byder hjerteligt velkomne til Balkan Basterds, som er umulige at stå stille til!

"De danser med dig, fester med dig, holder om dig, lytter til dig, bekymrer sig om dig, er vilde og voldsomme sammen med dig, nyder en stille stund og et smukt stykke...

BALKAN BASTERDS
65,00 DKK