Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Juleshow med Nordkraft Big Band med Nabiha og Mads Mathias som solister.

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Teutonersalen
Teutonersalen, Ringvej, Thisted, Danmark
Date 13. December 2023
Open from 19:00 to 22:00
Show starts 19:30

DET STORE BIGBAND JULESHOW

En fortryllende aften med bigbandmusik, kor og sublime sangsolister!

Julestemningen er i højsædet når Nordkraft Big Band i år besøger hele Nordjylland med sit juleshow. Med sig på scenen har de to af landets absolut bedste sangere, Nabiha og Mads Mathias, som sammen dækker hele spektret fra pop og motown til swing og crooner-jazz. Ved flere af koncerterne medvirker ligeledes lokale kor, som vil løfte julestemningen endnu højere op i sammenspillet med bigbandet og solisterne.

Du kan forvente nogle af julens store musikalske klassikere, som vi alle kan synge med på, men også nyere originale julenumre fra de to sangsolister. Alt sammen pakket flot ind i nye skræddersyede musikalske arrangementer til netop denne lejlighed.

Medvirkende: Nordkraft Big Band, Nabiha (vokal), Mads Mathias (vokal) og Nordvestjysk Pigekor, Teutonerkoret og Rytmisk Kor
Koncertlængde: 2 x 45 min.

NABIHA
Nabiha behøver næppe den store præsentation. Hun har nemlig siden sit gennembrud i 2010, med det livsbekræftende og anmelderroste album
Cracks, opnået meget på sin musikalske rejse.

MADS MATHIAS
Anmelderrost og prisbelønnet har han indtaget de danske og europæiske scener, hvor han bl.a. har spillet i Royal Albert Hall og åbnet London Jazz Festival. Uden tvivl en af dansk jazzmusiks største croonere.

NORDKRAFT BIG BAND
Nordkraft Big Band er hele Danmarks nordjyske bigband, som gennem de seneste år har markeret sig et meget aktivt, visionært og seriøst ensemble indenfor rytmisk musik.
Nordkraft Big Band opstod i Aalborg i 2010 og har rødder i den europæiske og amerikanske bigbandtradition, men afsøger også formatets forskeligheder. Det 17 personer store bigband har udgivet flere plader af meget forskellig karakter og bliver bl.a. spillet på DR P8 Jazz.

Koncertrækken er blevet til i samarnbejde med de nordjyske kommuner, samt spillesteder og frivillige musikforeninger.
Nordkraft Big Band modtager bl.a. støtte fra Kulturministeriet, Aalborg Kommune og Statens Kunstfond.

DET STORE BIGBAND JULESHOW

En fortryllende aften med bigbandmusik, kor og sublime sangsolister!

Julestemningen er i højsædet når Nordkraft Big Band i år besøger hele Nordjylland med sit juleshow. Med sig på scenen har de to af landets absolut...

Billet
100,00 DKK
Billet
100,00 DKK