Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

"Wild" Willy Bendiksen, er en av Norges mest kjente trommeslagere som også har en lang internasjonal karriere bak seg. Det hele begynte i 1971 da han startet sitt første band, St. Helena. I løpet av 70-tallet var han med i band som Flax og Høst, og gav ut flere album. På 80-tallet turnerte han sammen med Motörhead i bandet Road. I tillegg spilte han med Gry Jannicke Jarlum, og ga ut album med Blonde On Blonde (som senere endret navn til Perfect Crime).

På 90-tallet spilte han i Thin Lizzy tributebandet Bad Habitz sammen med Ronni Le Tekrø, og i The Snakes sammen med de originale Whitesnake gitaristene Bernie Marsden og Micky Moody. Frem til 2013 var han trommeslager i bandet Jorn (med Jørn Lande på vokal), hvor han var med på syv studio og to live-utgivelser.

Wild Willy’s Gang har eksistert siden 1993, hvor besetningen alltid har endret seg, med Willy som eneste faste medlem. Dette har ført til mange ulike konstellasjoner hvor musikere som Ronni Le Tekrø (TNT), John Norum (Europe) og Brian Robertson (Thin Lizzy) alle har vært faste medlemmer. Bandet gav ut albumet Camouflage i 2005.
I 2017 samlet Willy for første gang musikere fra hele sin innholdsrike karriere og la ut på en landsdekkende turné med konseptet «40 Years Of Norwegian Rock History» - og høstet svært gode kritikker fra publikum og arrangører. Publikum blir tatt med på en musikalsk tidsreise som strekker seg fra 1973 til nåtiden, med låter fra band som Høst, Perfect Crime, Blonde On Blonde samt masse ny musikk!
I det siste har bandet gitt ut nye låter som er gitt ut på de digitale plattformene Spotify og YouTube. Låtene har fått strålende mottakelse og en av deres nyeste singler «I Am A Voice» ble levert inn som bidrag til Melodi Grand Prix. Da den ikke gikk videre, ble låten en stor suksess på Trøndertoppen hvor den hadde gode plasseringer i ukesvis og endte til slutt med en velfortjent førsteplass. Bandet har planer om å gi ut nytt album i 2024 og er i prosessen, men å ferdigstille ny, hardtslående musikk.

I forbindelse med bortgangen til den legendariske gitaristen Bernie Marsden (Whitesnake), har bandet spilt inn sangen «Liar» på nytt, som er skrevet av Bernie. Sangen ble gitt til Perfect Crime i 1990, bandet som Willy Bendiksen og Bente Smaavik hadde på den tiden. Sangen var med på Perfect Crime-albumet som ble utgitt i 1991. En lang turné i Norge, som promoterte albumet, inneholdt også Bernie Marsden i bandet.

Besetningen i bandet er for tiden: Willy Bendiksen (trommer), Tor Erik Myhre (gitar), Bente Smaavik (vokal), Geir Jahren (vokal) Svein-Erik Høybakken (bass) og Ola Aanje (keyboard). I tillegg har bandet både gjestevokalister / musikere som kan variere fra konsert til konsert.
På flere jobber i 2024 har vi vært så heldig å få med Hans-Olav Solli som special guest. Han er kjent fra bandene Sons Of Angels, Psycho Motel (bandet til Adrian Smith fra Iron Maiden) og 21 Guns (bandet til Thin Lizzy gitaristen Scott Gorham).

Dører: 20:00
Konsertstart: 21:00
ID: 18

Wild Willy´s Gang: Live On Tour 2024

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 25. April 2024
Open from 20:00 to 23:30
Age limit 18

"Wild" Willy Bendiksen, er en av Norges mest kjente trommeslagere som også har en lang internasjonal karriere bak seg. Det hele begynte i 1971 da han startet sitt første band, St. Helena. I løpet av 70-tallet var han med i band som Flax og Høst, og gav ut flere album. På...

Wild Willy´s Gang: 50 Years of Rock History
285,00 NOK