Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Ølen Gjestegård AS

Romjulsfest med MATTI RØSSLAND TRIO

Organizer Ølen Gjestegård AS
Venue Ølen Gjestegård AS
Date 29. December 2023
Open from 20:00
Age limit 20

Etter godt over 30 år med sterke tekster, vakre viser, popperler og radiohits har Matti Røssland sneket seg inn i manges hjerter og blitt en folkekjær artist. Og at han har en fin penn er da heller ingen hemmelighet. Matti har alltid fikset kunsten å snekre iørefallende melankolske gladlåter i beste New Jersey-tradisjon. På sin egen måte. På sin egen dialekt.


For dette er pop n’roll. Sprudlende og rocka. Varmt og fengende. Stille og vakkert. Fem album og en best-of plate har det blitt så langt. Vi har ikke for vane å ty til et så høytidelig begrep som «kunstner» men det er faktisk nettopp det Matti Røssland er: Spesiell, sterk og sjarmerende. Romantisk, rotløs og rådvill. Matti har levd som de fleste av oss men har samlet på inntrykkene, følelsene, nederlagene og seirene.

Med seg på scenen har Røssland som alltid to av sine faste musikalske følgesvenner siden tidlig nittitall; Jørgen Skeie Jr. (keys) og Reinhardt Toresen (kor). Samt «Stjålen båt», «Tøffe tider», «La meg få drømma», «Lyseblå hagestolar», «Sånn livet e’», «Fra vett og forstand» , «Søster Cecilie» og resten av gjengen. Det meldes om stående applaus. Allsang og gåsehud. Latter og tårer. Og at det eneste beviset man har på at tiden ikke har stått stille er at ferja har lagt til kai for siste gang.

Etter godt over 30 år med sterke tekster, vakre viser, popperler og radiohits har Matti Røssland sneket seg inn i manges hjerter og blitt en folkekjær artist. Og at han har en fin penn er da heller ingen hemmelighet. Matti har alltid fikset kunsten å snekre iørefallende...

Inngang
369,00 NOK