Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HOKKSUND BYTEATER JUNIOR

FEW!

Fjøsnisser i juleknipe 23/12-2023 kl: 13:00 - LILLE JULAFTEN SPESIAL (Grønn Gruppe)

http://www.hokksundbyteaterjunior.no
Organizer HOKKSUND BYTEATER JUNIOR
Venue portåsen, mjøndalen
Portåsen - Wildenveys rike, Mjøndalen, Norge
Date 23. December 2023
Open from 12:30 to 15:30
Show starts 13:00
Age limit 2

Endelig er fjøsnissene tilbake på låven på Portåsen..
Hvert år - natt til julaften - setter Jorunn og Jøran ut en stor gryte med rykende varm julegrøt på låven. Den er til fjøsnissen. Men de tror egentlig ikke helt på at han finnes. Men det de ikke vet, er at det ikke bare er en, men mange fjøsnisser på den store låven. De elsker å tulle og tøyse med bonden, slik at ingenting går helt som det skal, og hver jul tryller de ved grøten, slik at de blir usynlige i et helt år. Men i år går noe galt og fjøsnissene havner i en ordentlig juleknipe. En julete familiemusikal for alle aldre i en intim sal. I dag er det lille juleaften. Hva skjer. Denne dagen kan bringe med seg mange overraskelser.

Endelig er fjøsnissene tilbake på låven på Portåsen..
Hvert år - natt til julaften - setter Jorunn og Jøran ut en stor gryte med rykende varm julegrøt på låven. Den er til fjøsnissen. Men de tror egentlig ikke helt på at han finnes. Men det de ikke vet, er at...

Ledagerbevis
Beviset lar ledsager komme gratis inn, mens innehaveren av beviset betaler vanlig pris (med eventuelle rabatter). Gyldig ledsagerbevis vises uoppfordret ved inngangen.
See more
SOLD OUT
0,00 NOK     
23/12-2023 Lille Julaften SPESIAL kl: 13:00
Hvert år - natt til julaften - setter Jorunn og Jøran ut en stor gryte med rykende varm julegrøt på låven. Den er til fjøsnissen. Men de tror egentlig ikke helt på at han finnes. Men det de ikke vet, er at det ikke bare er en, men mange fjøsnisser på den store låven. De elsker å tulle og tøyse med bonden, slik at ingenting går helt som det skal, og hver jul tryller de ved grøten, slik at de blir usynlige i et helt år. Men i år går noe galt og fjøsnissene havner i en ordentlig juleknipe.
See more
250,00 NOK