Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DAMA DI AS

Cold Mailman // Halv ti på torsdag

http://www.halvti.no
Organizer DAMA DI AS
Venue Dama di
Dama Di AS, Sjøgata, Bodø, Norge
Date 21. December 2023
Open from 20:00 to 03:00
Show starts 21:30
Age limit 18

Etter en liten livepause på et par år er bodøbandet Cold Mailman endelig tilbake på scenen. Med en spennende ny livebesetning og låter som nesten aldri har blitt spilt live før, ser de frem til å spille jula inn for både nye og gamle fans. Kanskje dukker det også opp noe helt nytt, som en slags julegave.

Trioen har nylig fått med seg multiinstrumentalist og modulærsynthwizkid Simon Nenseter Nome, som tilfører en helt ny dimensjon til Cold Mailman sine konserter.

«Dama Di er et ikonisk sted for oss, og det føles som det perfekte stedet å gjøre vår første opptreden på en stund. Håper vi sees!» -Cold Mailman.

Cold Mailman er kjent for sin unike blanding av indiepop, elektroniske elementer og melankolske tekster. Bandets siste utgivelse er EPen «Not Remotely Blue» fra 2022.

Links to artist

Etter en liten livepause på et par år er bodøbandet Cold Mailman endelig tilbake på scenen. Med en spennende ny livebesetning og låter som nesten aldri har blitt spilt live før, ser de frem til å spille jula inn for både nye og gamle fans. Kanskje dukker det også opp noe...

Halv ti på torsdag
Aldersgrense 18 år til 23:00.
100,00 NOK