Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Dunk

Lommekniv + Looser Splitkonsert // Dunk

Organizer Dunk
Venue Dunk, Bernt Ankers Gate 21, 0183 Oslo, Norge
Date 30. November 2023
Open from 20:00

Splitkonsert: Lommekniv & Looser
Dunk
Torsdag 30. November
20:00 // 175.- // 20år
-----------------------
-----------------------

Indie rocken er død, lenge leve indie rocken. Lommekniv er definitivt ett av bandene, som har eksistert, noensinne.. De har blitt sammenlignet med alle fra The Smiths til Åge Aleksandersen, men det man kan si med sikkerhet er at de definitivt spiller musikk. Lommekniv tar sitt navn fra ett redskap som mange har kjært, og i likhet med nevnte redskap holder sjangeren omtrent ingen grenser når de spiller, dog, liker de seg godt i det melankolske og til tider punkete hjørnet.

----------------

LOOSER henter inspirasjon fra spekteret av ulike ikoniske 90-talls sjangre, innenfor fellesbetegnelsen “alternative rock”, for å gi publikum et spennende lydbilde og konserter med høy energi. Ved å kombinere røtter fra grunge og shoegaze, ispedd elementer fra dream pop og math rock, skaper denne kvartetten noe nytt og eget med inspirasjoner og lydbilder fra kjente og kjære band som The Smashing Pumpkins, My Bloody Valentine, og Radiohead opp i ermet.

Selv om bandet som enhet er relativt ferskt, har samtlige av medlemmene har erfaring fra scenen fra andre prosjekt, og tar med seg denne energien for å gi publikum et sett proppet med med eksistensielle tekster og samfunnsproblemer med sjanglende fuzz-gitar, fengende basslinjer, og hardtslående trommer.

-----------

Splitkonsert: Lommekniv & Looser
Dunk
Torsdag 30. November
20:00 // 175.- // 20år
-----------------------
-----------------------

Indie rocken er død, lenge leve indie rocken. Lommekniv er definitivt ett av bandene, som har...

Looser + Lommekniv // Dunk
Looser + Lommekniv Dunk Torsdag 30. November 20:00 // 175.- // 20år
See more
175,00 NOK