Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FABRIKKEN PUB OG SCENE AS

Image for Lewi Bergrud på Fabrikken 2024
En konsert med Lewi Bergrud er en eksplosjon av energi og uventede overraskelser. Dette kombinert med et personlig og ekte ønske om å formidle håp, trøst og godhet gjør at du vil oppleve at både hårene reiser seg og tårene triller, og man sitter igjen med en genuin lykksalig opplevelse som ikke kan beskrives med ord.
For Lewi ble et musikkfylt hjem og det glade bedehusmiljøet et uvurderlig utgangspunkt for en videre karriere i musikk- og formidlingsbransjen. Lewi er en musiker og artist i ordenes rette forstand. Han er en ettertraktet studiomusiker som dukker opp på et uttal album, TV-program, reklamer, og på tur med de største artistene på et utall festivaler.
I dag er Lewi også selv en ettertraktet soloartist som gjester små og store scener i inn- og utland. Uansett om arenaen er en stadion, en konsertsal, kirke eller pub, evner han å skape en intim og uhøytidelig atmosfære. Som om publikum var gjester i hans egen stue.
Lewis største motivasjon med musikken er nettopp å skape små og store øyeblikk som treffer konsertgjestene i sjela. Han deler sine tanker rundt de store temaene i livet, med musikken som uvurderlig verktøy.

Merchant legal name: FABRIKKEN PUB OG SCENE AS

VAT: 922016003

Lewi Bergrud på Fabrikken 2024

Organizer FABRIKKEN PUB OG SCENE AS
Venue FABRIKKEN PUB OG SCENE AS
Date 11. Oct 2024
Open from 19:00 to 23:55

En konsert med Lewi Bergrud er en eksplosjon av energi og uventede overraskelser. Dette kombinert med et personlig og ekte ønske om å formidle håp, trøst og godhet gjør at du vil oppleve at både hårene reiser seg og tårene triller, og man sitter igjen med en genuin...

  • All tickets
  • Ordinær
  • Studentbillett
Billett
-
0
+
350,00 NOK
Billett - student
-
0
+
211,00 NOK
Billett
-
0
+
350,00 NOK
Billett - student
-
0
+
211,00 NOK