Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TINDRANDE EIDSDAL

Image for Jonas Fjeld, med Ole Jørn Myklebust og Håvar Bendiksen
Englar i snøen er ikkje alt her i livet, men for mange av oss betyr bildet av dei orda noko spesielt. Opplagt er det slik for Jonas Fjeld sidan «Engler i sneen» er den songen han aldri kan utelate frå ein konsert. Sangen og følelsene i låta som det norske folk har trykket til sitt bryst og kåra til tidenes tredje beste norske låt,
Jonas Fjeld er endeleg tilbake i Eidsdal, saman med dei to fantastiske musikarane Ole Jørn Myklebust og Håvar Bendiksen. Eidsdalingen Ole Jørn kjenner vi godt, og han har ei karriere som i tillegg til eigne prosjekt innheld samarbeid med musikarar som Mari Boine, Jonas Fjeld, Unni Wilhelmsen og Ola Bremnes. Håvar Bendiksen er gitarist som vi også har hatt besøk av før både saman med Mari Boine og med barneforestillinga "Lille Bille".

Gled deg til ein herleg kveld med Jonas, Ole Jørn og Håvar :)

Merchant legal name: TINDRANDE EIDSDAL

VAT: 911664100

Jonas Fjeld, med Ole Jørn Myklebust og Håvar Bendiksen

Organizer TINDRANDE EIDSDAL
Venue Røde Kors-huset, Eidsdal
Langereiten 5
Date 7. Jun 2024
Open from 19:00 to 00:00

Englar i snøen er ikkje alt her i livet, men for mange av oss betyr bildet av dei orda noko spesielt. Opplagt er det slik for Jonas Fjeld sidan «Engler i sneen» er den songen han aldri kan utelate frå ein konsert. Sangen og følelsene i låta som det norske folk har trykket...

Vaksne // Jonas Fjeld Eidsdalsrøre 2024
Jonas Fjeld, med Ole Jørn Myklebust og Håvar Bendiksen. Møt i god tid. Merk at det ikkje er nummererte plassar. Velkomen til konsert!
See more
-
0
+
474,00 NOK     
Barn u 16 år// Jonas Fjeld
Barnebillett Jonas Fjeld. Legitimasjon må kunne visast på forespørsel. Merk at det ikkje er nummererte plassar. Velkomne til konsert!
See more
-
0
+
0,00 NOK     
Ledsagar m bevis
Billett for ledsagar med gyldig ledsagarbevis.
-
0
+
0,00 NOK     
Student-pris// Jonas Fjeld
Studentbillett Jonas Fjeld. Studiebevis må kunne visast på forespørsel. Merk at det ikkje er nummererte plassar. Velkomne til konsert!
See more
-
0
+
200,00 NOK