Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MACK BAR AS

CRAZY ASS // Prelaten // 22. Desember

https://mackbar.no/prelaten/arrangementer/
Organizer MACK BAR AS
Venue Prelaten
Prelaten
Date 22. December 2023
Open from 21:00
Show starts 22:00
Age limit 20

Crazy Ass, også kjent som Festens Far, kommer hjem for å ferie jul Tromsø og inviterer DEG til juleshow på Prelaten 22 desember.

Crazy synger festpregede låter i tunge beats og catchy melodier. Musikken hans er preget av et nord-norsk språk i en tropisk innpakning som får festen til å koke i allsang. Med sin flamboyante fremtoning og karakter i sosiale medier, har Crazy allerede 1 år etter hans første utgivelse «Vil Du Bli Min EX» blitt bemerket som en fremmadstormende artist med over 1 million avspillinger på Spotify. Det vil slå hardt i grunnmuren på Prelaten når Festens Far spiller hans største hits som «DRIKKINGA» og «Huba Liba» denne fuktige kvelden. Crazy er for mange kjent i sosiale medier hvor han deler med sine 30 000 følgere videoer av uvanlig hard festing, unike drinker og hans åpenhet rundt psykisk helse.

Som kjent vil ingenting gå ut over drikkingen når Festens Far ankommer Nordens Paris, så her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg billett til en historisk kveld på Prelaten.PS. Crazy Ass står ikke til ansvar for ødelagte stemmebånd, utslitte hofter og samlivsbrudd. En fest med Crazy Ass foregår på eget ansvar.

Crazy Ass, også kjent som Festens Far, kommer hjem for å ferie jul Tromsø og inviterer DEG til juleshow på Prelaten 22 desember.

Crazy synger festpregede låter i tunge beats og catchy melodier. Musikken hans er preget av et nord-norsk språk i en tropisk...

Ordinær
315,00 NOK