Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

URT // Smag På Dig Selv

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue URT
Plantagevej, Thisted, Danmark
Date 20. April 2024
Open from 20:00 to 01:00
Show starts 20:00
Age limit 15

Smag På Dig Selv

En trommeslager og to saxofonister. Så simpel er opskriften på et af nordens vildeste live-bands. Det smager af punk, det smager af jazz, også lidt af pop, hip-hop, afro-beat og måske noget 90’er-dance. Christianshavner-trioen Smag På Dig Selv er indbegrebet af instrumental eufori – farlig, fremadstormende, forførende og fri.

De tre venner i Smag På Dig Selv slog deres saxofoner og trommer sammen i 2018 med en vision om at sparke folk ud på dansegulvet og skubbe til grænserne for den gængse koncertoplevelse og genreforståelse og har siden da huseret i den danske undergrund og efterladt scener, dansegulve og publikummer i sveddryppende ekstase.

Med blot en enkelt EP i bagagen har SPDS de seneste 5 år spillet utallige koncerter over hele landet samt i Rusland og har etableret sig som et balstyrisk live-fænomen i mange undergrundsmiljøer. Foruden deres utrættelige techno-inspirerede energi, har de gjort sig bemærket med brugen af alt fra nordisk strubesang, digtoplæsninger og industrielle rekvisitter på scenen.

Anmeldere på årets Roskilde Festival havde aldrig hørt noget lignende, og Politikens anmelder var efterladt i chok efter trioens koncert på Huset under Copenhagen Jazz Festival. Hvornår har du sidst headbanget til en jazzkoncert?

SPDS består af:
Albert Holberg - trommer Thorbjørn Øllgaard - barytonsax Oliver Lauridsen - tenorsax

Smag På Dig Selv

En trommeslager og to saxofonister. Så simpel er opskriften på et af nordens vildeste live-bands. Det smager af punk, det smager af jazz, også lidt af pop, hip-hop, afro-beat og måske noget 90’er-dance. Christianshavner-trioen Smag På Dig...

Voksen + medlemsskab
Billet for voksne 20+ år inkluderet medlemsskab af URT 2023.
See more
134,00 DKK     
Voksen, medlemsbillet
Billet for voksne 20+ år som allerede er medlem af URT 2023.
See more
103,00 DKK     
Billet inkl. Medlemsskab
Alle gæster i URT skal være medlem, så du får både medlemskab og entré på denne billet.
See more
83,00 DKK     
Medlemsbillet
For medlemmer af URT.
52,00 DKK