Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SJØLYSTVEIEN VAKT AS

WHALESHARKATTACKS [Lofi MIDI-punk] // Vaktbua Kristiansand

https://www.facebook.com/vaktbua/
Organizer SJØLYSTVEIEN VAKT AS
Venue Vaktbua
Vaktbua
Date 7. December 2023
Open from 19:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Nesten ti år har gått siden Viviana Vega spilte sin første konsert med soloprosjektet WHALESHARKATTACKS (NO/GC). Siden den gang har hun spilt konserter over hele landet og i utlandet, men aldri i Kristiansand. Det siste året har Vega vært bosatt i byen, så tiden er overmoden for hennes Sørlandsdebut.

På scenen holder enkvinnesbandet det nedstrippet og enkelt, med et uttrykk som ligger på grensen mellom karaoke og kunstperformance. Av denne grunn er det like naturlig for artisten å opptre i et kunstgalleri som på en klubb.

WHALESHARKATTACKS’ musikk er både lo-fi og dansbar på én gang, og sjangermessig kan den karakteriseres som en blanding av 808-goth/MIDI-punk/dark RnB/nihilist-trap, med mange referanser til 80- og 90-tallsmusikk. Hun har tidligere varmet opp for artister som Drab Majesty, CHRISTEENE og Molly Nilsson.

meau.bandcamp.com/album/whalesharkattacks

Vega har i mange år tilhørt miljøet rundt det uavhengige Oslobaserte labelet Metronomicon Audio, og hun har tidligere spilt i band som Masselys, Koppen og Hanny. Det hender også hun gjester den legendariske elektronikaduoen Ost & Kjex.

Døra åpner kl. 19, konsertstart kl. 21.00. CC: 100,-

Pressefoto: Marianne Skay.

Nesten ti år har gått siden Viviana Vega spilte sin første konsert med soloprosjektet WHALESHARKATTACKS (NO/GC). Siden den gang har hun spilt konserter over hele landet og i utlandet, men aldri i Kristiansand. Det siste året har Vega vært bosatt i byen, så tiden er...

WHALESHARKATTACKS
100,00 NOK