Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

Image for Lewi Bergrud // SOLO - Teaterfabrikken
Dørene åpner 18:30
Konsertstart 20:00

En konsert med Lewi Bergrud er en eksplosjon av energi og uventede overraskelser. Dette kombinert med et personlig og ekte ønske om å formidle håp, trøst og godhet gjør at du vil oppleve at både hårene reiser seg og tårene triller, og man sitter igjen med en genuin lykksalig opplevelse som ikke kan beskrives med ord.

For Lewi ble et musikkfylt hjem og det glade bedehusmiljøet et uvurderlig utgangspunkt for en videre karriere i musikk- og formidlingsbransjen. Lewi er en musiker og artist i ordenes rette forstand. Han er en ettertraktet studiomusiker som dukker opp på et uttal album, TV-program, reklamer, og på tur med de største artistene på et utall festivaler.

I dag er Lewi også selv en ettertraktet soloartist som gjester små og store scener i inn- og utland. Uansett om arenaen er en stadion, en konsertsal, kirke eller pub, evner han å skape en intim og uhøytidelig atmosfære. Som om publikum var gjester i hans egen stue.

Lewis største motivasjon med musikken er nettopp å skape små og store øyeblikk som treffer konsertgjestene i sjela. Han deler sine tanker rundt de store temaene i livet, med musikken som uvurderlig verktøy.

Velkommen til konsert!

Dørene åpner 18:30
Konsertstart 20:00

Merchant legal name: TEATERFABRIKKEN AS

VAT: 983900305

Lewi Bergrud // SOLO - Teaterfabrikken

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Teaterfabrikken
Date 30. Aug 2024 - 30. Aug 2025
Open from 18:30 to 23:00

Dørene åpner 18:30
Konsertstart 20:00

En konsert med Lewi Bergrud er en eksplosjon av energi og uventede overraskelser. Dette kombinert med et personlig og ekte ønske om å formidle håp, trøst og godhet gjør at du vil oppleve at både hårene reiser...

Billett
-
0
+
320,00 NOK