Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Axel Frønes på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 26. January 2024
Open from 21:00 to 02:00
Show starts 21:30
Age limit 18

Vi åpner dørene til restauranten for spisegjester kl. 18:00 denne dagen og serverer forrett kl. 19:00. Vi vil ha en fastsatt meny denne dagen og man kan velge om man vil ha en tre-retters meny eller om man vil ha en to-retters meny med hovedrett og dessert (hovedretten serveres omtrent kl. 19:30). Menyen vil bestå av følgende:

Forrett: Kremet jordskokksuppe
Hovedrett: Langtidsstekt indrefilet av okse med sesongens grønnsaker, løkringer, to forskjellige typer saus (bearnaisesaus og peppersaus) og stekte Roswaldpoteter
Dessert: Panna cotta med smak av melkesjokolade, bringebærcoulis og friske bær

Prisen per person for to-retter vil være 575,- kroner og inkluderer kaffe eller te til desserten, mens prisen vil være 655,- kroner per person for en tre-retters meny. Denne prisen inkluderer også kaffe eller te til desserten.

Billetter til selve konserten med Axel kjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet, men vi anbefaler forhåndskjøp. Prisen per billett vil være 315,- kroner inkl. billettavgift. Dersom du ikke har bestilt bord for bespisning, så vil dørene åpne kl. 21:00.

Videre så er det slik at du må bestille bord dersom du ønsker å spise. Dette gjør du ved å kontakte oss på telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook. Vennligst oppgi om dere ønsker to- eller tre-retter ved bestilling.

Axel Frønes er en hverdagspoet og visesanger fra Åfjorden i Trøndelag. Da lockdown kom i mars 2020 skrev han sitt første dikt og la det ut på Instagram. Tre år senere er Frønes en av Norges mest populære nye poeter, med snart 50K følgere på Instagram og tre bestselgende diktsamlinger ute i norske bokhandler. Han har utgitt åtte singler, deriblant “Nånn daga” som han skrev sammen med Trygve Skaug. De aller fleste oppdaget nok Axel Frønes på The Voice da han rørte Matoma til tårer med sangen “Inst fra mæ”.

Axel har det siste året spilt egne konserter overalt i Norge, i alt fra fengsler via konsertsaler, til skoler med Helsesista, og fokuset ofte er på psykisk helse. Tekstene hans belyser hverdagens sammensatthet, med både gode og dårlige dager, og hvordan han takler disse. Poesien sitter så sterkt hos fansen at flere faktisk har valgt å tatovere dem på kroppen. Axel´s nyeste bok, Her og nå, kom ut i bokhandler over hele landet 16. august og har klatret til niende plass på boklista for norsk skjønnlitteratur.

“Elegant. Flott!! Luftig, stilig produksjon og fin tekst.” - Åge Aleksandersen
"Axel er en av de som lever med hjertet utenpå.” - Trygve Skaug

NB: Vi gjør også oppmerksom på at man vil kunne bli plassert sammen med andre hyggelige gjester dersom man ikke er nok folk til å fylle et bord.

Links to artist

Vi åpner dørene til restauranten for spisegjester kl. 18:00 denne dagen og serverer forrett kl. 19:00. Vi vil ha en fastsatt meny denne dagen og man kan velge om man vil ha en tre-retters meny eller om man vil ha en to-retters meny med hovedrett og dessert (hovedretten serveres...

Ordinær billett
315,00 NOK