Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

ELBA

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 4. April 2024
Open from 19:30
Show starts 20:00

ELBA er catchy og kontrastfyldt indiepop med en stærk vokal og personlige tekster i centrum. Det er både sårbart og inderligt, energisk og festligt, når først ELBA indtager scenen.

Bag ELBA står Ellen Bathum – en dygtig vokalist og musikalsk håndværker, der gerne tager personlige og udfordrende emner op i sit fængende tekstunivers. Hendes tekster dykker blandt andet ned i følsomme og komplekse emner som stress, jalousi og sexisme, men også positive emner som kærlighed til sig selv, hvilket hendes seneste single "You Do You" omhandler.
"You Do You" er blevet spillet på både DR P3 og DR P4 og er blevet rost som et "stærkt statement" i GAFFA. Sangen er desuden blevet tilføjet til prominente playlister som "New Music Friday Norge", "New Music Friday Finland", og "New Music Friday Danmark” ligesom flere af hendes sange fra debutalbummet "Teardrops & Blind Spots", som hun udgav i starten af 2023, er blevet tilføjet til "Equal Danmark" og "Nye Danske Hits” på Spotify.
“Det er en blanding af en underfundig, elektronisk lyd blandet med rockede elementer og sindssygt fine popmelodier, som bare hænger ved, og som gør, at jeg får gåsehud, når jeg hører dem.”
Sådan beskrev den passionerede P3-vært Ena Cosovic ELBA’s debutalbum og tilføjede desuden om albummet, at det var "et fuldstændig fantastisk album" og roste albummet for at have en unik og inderlig kvalitet.
Sangene fra albummet er blevet spillet på DR P4, DR P3 og P6 BEAT. GAFFA har desuden lavet et omfattende interview og artikel, der udforsker tankerne bag debutalbummet. Tidligere har den talentfulde 28-årige artist markeret sig med sin EP "Speak" og sange som "700 Angels" og "Sirens," der har haft betydelig rotation på både DR P3 og tysk radio. EP'en blev desuden belønnet med 5 stjerner i GAFFA.
I 2019 lukkede hun Countdown-scenen på Roskilde Festival til både publikum og anmeldernes begejstring. Derudover har hun spillet prominente festivaler og kulturbegivenheder, som bl.a. Smukfest, SPOT Festival, Alive Festival og Copenhagen Pride, og har modtaget henholdsvis 4 og 5 stjerner fra GAFFA for sine optrædener blandt andet med ordene: "(...) ELBA kondenserer kvalitet på et anerkendelseværdigt stærkt niveau. Bagkataloget er med international pondus, og scenepræstationen med den type schwung, der ikke kan anskaffes i metervare." 


Med en imponerende samling af velskrevne og eksekverede hits i bagagen er der ingen tvivl om, at ELBA er en af Danmarks mest lovende popartister. Hun fortsætter med at imponere med sin lidenskab, dybde og musikalitet, og hendes fremtid ser utroligt lys ud.

ELBA er catchy og kontrastfyldt indiepop med en stærk vokal og personlige tekster i centrum. Det er både sårbart og inderligt, energisk og festligt, når først ELBA indtager scenen.

Bag ELBA står Ellen Bathum – en dygtig vokalist og musikalsk...

Ledsagerbillet
Ledsagerbillet kan bestilles ifølge alm. billetkøber som har behov for assistance. Hjælperkort skal fremvises ved indgangen.
See more
0,00 DKK     
Billet
Alm. billet
145,00 DKK