ØBUT Videre presenterer - TORNEROSE | 1. forestilling

Abildsø skole - teatersalen
26. January 2018
Doors open at 17:00
Doors closes at 18:00
Event starts at 18:00
http://obut.info/2017/12/10/obut-videre-tornerose/

This event has concluded already.

Vekkerklokka ringer. Aurora orker ikke å stå opp. Det er alt for tidlig. Hun vil bare sove litt til. Og litt til. Og litt til. Gjerne i hundre år.

Men mamma maser, pappa maser, skolen maser, venner maser, hverdagen maser. Selv alene på sitt eget rom, i sin egen seng, i sitt eget hode, er det umulig å få være i fred! Tankene til Aurora blir en levende påminnelse om alt hun må tenke over, huske og gjøre.

For hva skal Aurora ha på seg? Er hun klar til matteprøven? Er den artikkelen om Cuba-krisen ferdig? Hva om ingen har likt bildet hun la ut på Instagram? Er det sant at noen i klassen har en Snapchat-gruppe hun ikke får være med i?

Men det er ikke så viktig. For, har hun egentlig tenkt på hva hun skal bli? Har hun tenkt på studier og penger og trening? Har hun tenkt på fremtiden? Hun kan ikke kaste bort tiden! Så hvorfor står hun ikke bare opp?

— — — — — —

– Åpen café før forestilling.

– Forestillingen varer ca én time.

– Idé og manus: Eva Petershagen Åsbø og skuespillerne i ØBUT Videre.
– Målgruppe: Ungdommer i alderen 12-20 år, mammaer og pappaer og alle som kjenner en ungdom.

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve