Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Søndre Hurum Sokn

Førjulskonsert i Holmsbu kirke.

Organizer Søndre Hurum Sokn
Venue Holmsbu
Holmsbu kirke, Holmsbu Kirkevei, Holmsbu, Norge
Date 2. December 2023
Open from 16:00 to 18:00
Show starts 16:00

Kom i julestemning med vakre toner og en nydelig stemme i stemningsfulle Holmsbu kirke.
Medvirkende:

Tone Braaten, sopran. Hun avsluttet sin utdannelse ved Norges Musikkhøyskole i 1996, og har siden det blant annet opptrådt mye i både radio og fjernsyn, vært solist i de største norske og utenlandske orkestre, har ved flere anledninger sunget i operaen og er en av grunnleggerne i "Nordic Voices". De feiret nylig 25-års jubileum med konserter i inn og utland.

Tatiana Kapustina, pianist og organist i Kirken i Hurum.

Kamilla Ræder Kvarstein er utdannet cellist ved det kongelige danske musikkonservatorium i København. Hun medvirker på en rekke TV-produksjoner som «Hver Gang Vi Møtes» og «The Voice», og blant annet spilte hun i Prinsesse Ingrid Alexandras 18 årsfeiring på slottet. I mai i år overtok hun som dirigent for koret Hudrimar.

Tage Lægreid Olsen er utdannet bassist ved Universitetet i Agder og Norges Musikkhøgskole. Han jobber som utøvende musiker, produsent, arrangør og dirigent innen et bredt spekter av sjangre av rytmisk musikk. Hovedvirket er liveopptredener som bassist for ulike artister.

Kom i julestemning med vakre toner og en nydelig stemme i stemningsfulle Holmsbu kirke.
Medvirkende:

Tone Braaten, sopran. Hun avsluttet sin utdannelse ved Norges Musikkhøyskole i 1996, og har siden det blant annet opptrådt mye i både radio og fjernsyn,...

Ordinær
250,00 NOK