Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Bare Egil Band legger ut på soloturne i 2024 og stopper innom T2 på vegen!

Det legendariske enmannsbandet til Egil Hegerberg, er klar for en ny soloturne i 2024. Bortimot 12 steder over hele landet står på turnelista, og de vil få servert noen av Bare Egil Bands største hits, samt nye låter fra de kommende platene «Endelig»,«Den syngende rettsreferent» og «Norge på kryss og tvers volum 6».

Bare Egil Band er kjent for sin humoristiske og ironiske tilnærming til musikk, med tekster som spenner fra det absurde til det politiske. Han har gitt ut et titalls studioalbum siden debuten i 1996, og har hatt flere hits som “Tagging”, “Bæsj iskjegget” og “Arne går mot døra”.

Han har vært tidligere medlem av band som Gartnerlosjen, Hurra Torpedo og Black Debbath. Han er også kjent fra TV gjennom sine
hyppige opptredener i programmer som «Brille», «Nytt på nytt» og «Kongen befaler».

Bare Egil Band lover en variert konsertopplevelse, men dette er en grov overdrivelse. Det blir som vanlig akustisk gitarspilling og en sangstil som spenner fra mumlesynging til skriking. Men underholdende blir det! Nokså!

Dører: 21:00
Show:22:00
CC: 350

Bare Egil Band // T2

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 15. March 2024
Open from 21:00 to 23:00
Show starts 20:00
Age limit 18

Bare Egil Band legger ut på soloturne i 2024 og stopper innom T2 på vegen!

Det legendariske enmannsbandet til Egil Hegerberg, er klar for en ny soloturne i 2024. Bortimot 12 steder over hele landet står på turnelista, og de vil få servert noen av Bare Egil...

Bare Egil Band
350,00 NOK